‹ Takaisin Blogit-pääsivulle

Yrittäjyyttä ja pelialaa

· Materiaalit · This Is Not a Webinar 2020 · Virtuaalitapahtuma

Ovatko kaikki IT-alalla tekniikkavelhoja? Onko pelialalla pakko pukeutua huppariin? Ohessa This Is Not a Webinar -tapahtumamme puheenvuoroja ohjelmistoyrittäjyydestä ja pelialasta.

Ohjelmistoyrittäjän tarina

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä IT alalla? Oletko kiinnostunut urasta IT-alalla? Ovatko kaikki IT-alalla huippukoodareita tai tekniikkavelhoja?

Tässä puheenvuorossa kuvataan Taija Engmanin oma tarina IT-alalta ja hän kertoo polustaan kasvavan ohjelmistoyrityksen perustajana ja johtajana. Samalla myös käydään läpi IT-alan erilaisisia rooleja ja mahdollisuuksia.

Taija Engman on tavoitteellinen toimitusjohtaja, jolla on pitkä kokemus ohjelmistoliiketoiminnan ja asiakasprojektien johtamisesta. Hänen pohjantähtensä on arvon luominen asiakkaalle. Ennen Good Signin perustamista Taija työskenteli Fujitsulla vastuualueinaan muun muassa toiminnanohjausjärjestelmien liiketoiminnan johtaminen sekä viimeisimpänä palvelukehitys ja markkinointi pohjoismaissa. Taijalla on tuotantotalouden diplomi-insinöörin tutkinto Aalto-yliopistosta, pääaineinaan liiketoiminta ja tietotekniikka.

Faktaa ja fiktiota työskentelystä pelialalla

Pitääkö olla intohimoinen pelaaja, jotta voi olla töissä pelialalla? Onko pakko pukeutua huppariin? Millaista on olla naisena pelialalla? Nämä ja pari muuta faktaa ja fiktiota työskentelystä pelialalla paljastettuna.

Taina on humanisti, joka on työskennellyt projektien, ihmisten ja yritysten johtotehtävissä ICT-alalla vuodesta 1999 ja pelialalla vuodesta 2006 lähtien. We in Games Finlandin puheenjohtajana hänen tavoitteena on tehdä pelialasta kaikille paras työpaikka sukupuoleen, alkuperään tai fyysisiin ominaisuuksiin katsomatta.