MIKSI YHTEISTYÖ?

Mimmit koodaa -ohjelma ei pysty murtamaan IT-alaan liittyviä myyttejä ja stereotypioita yksin – siksi ohjelma tekee tiivistä yhteistyötä IT-alan yritysten kanssa muuttaakseen maailmaa. Ohjelma on auttanut yrityksiä ja IT-alasta kiinnostuneita mimmejä kohtaamaan toisiaan, ja onnistunut vastaamaan alan huutavaan osaajapulaan kannustamalla naisia innostumaan koodaamisesta ja ohjelmoinnista. Yhteistyössä on myös voimaa – ohjelma tavoittaa valtakunnallisesti jopa 10 000 mimmiä, jotka ovat kiinnostuneita IT-alasta sekä sen työmahdollisuuksista ja yrityksistä.

KENELLE?

Mimmit koodaa -ohjelma tarjoaa yrityksille uusien osaajien ja verkostoitumisen lisäksi kumppanuutta, inspiraation lähteitä ja myönteistä, sekä laajaa näkyvyyttä omissa kanavissaan. Mimmien matkassa on ollut useita kymmeniä yrityskumppaneita, joiden kanssa järjestetään monipuolisesti erilaista matalan kynnyksen toimintaa, tapahtumia ja keskustelutilaisuuksia.

Muutetaan maailmaa.

Kokemuksia kumppaneiltamme

Mimmit Koodaa tapahtuma yrityksessä

“Yrityskumppani on kuin läheinen ystävä”

Mimmit koodaa -ohjelma ei ole pelkkää puhetta, vaan tarjoaa konkreettisesti ratkaisuja IT-alan ongelmiin, toteaa Siili…

Lue lisää
Lassi Virtanen Laureasta Mimmit koodaa tapahtumassa

Yhteistyötä motivoituneiden mimmien kanssa

Laurea AMK:n kumppanuus Mimmit koodaa -ohjelman kanssa kiteytyy kolmeen asiaan – helppouteen, lisäarvon tuottamiseen toinen…

Lue lisää
Amazon Web Servicesin (AWS) tekninen arkkitehti Ursula Koski

Yhteistyön kautta uusia tekijöitä IT-alalle

Mimmit koodaa on ollut Amazon Web Servicesille hyvä match – AWS-opintopolun avulla saadaan paitsi koulutettua…

Lue lisää
Riikka Taiminen ja Noora Vainio Solitan virtuaalitapahtuman kuvausten kulisseissa

Yhteiskunnallisesti merkityksellistä yrityskumppanuutta

Solitalle kumppanuus Mimmit koodaa -ohjelman kanssa on ylpeyden aihe – se tarjoaa paitsi näkyvyyttä, myös…

Lue lisää
Mimmit Koodaa workshop

“Jokainen workshop on ollut oikea energiabuusti!”

OutSystems täydensi Mimmit koodaa -workshopien tarjontaa low-codella, ja menestys oli taattu – jokainen työpaja on…

Lue lisää

Mimmit koodaa numeroina

6190

ilmoittautunutta yritysten järjestämiin webinaareihin ja workshoppeihin (vuonna 2022)

Yli 1000

uniikkia käyntiä per virtuaalitapahtuma (2 x vuodessa)

50-200

osallistujaa per webinaari (plus tallenteet)

20-50

osallistujaa per workshop (rajoitettu osallistujamäärä)

MILLAISTA YHTEISTYÖTÄ ON TARJOLLA?

1. PÄÄKUMPPANUUS

Mimmit koodaa -ohjelman timanttinen yhteistyökumppanuus on toiminnaltaan ja vaikuttavuudeltaan laajin yhteistyön muoto, jota ohjelma yrityksille tarjoaa. Kumppanuuden avulla yritykset pääsevät tekemään itseään tutuksi valtakunnalliselle naisten yhteisölle, joka tavoittaa yli 10 000 mimmiä kautta maan. Kumppanuus kestää vuoden kerrallaan ja paikkoja on rajattu määrä.

Sisältää:

 • Vuoden aikana merkittävää näkyvyyttä Mimmit koodaa -ohjelman tapahtumissa, kanavissa ja verkostoissa.
 • Partnerisivu, josta löytyy yrityksen lyhyt esittely sekä kuvaus yhteistyöstä ja sisällöistä.
 • Puheenvuoro ja ständipaikka yhdestä Mimmit koodaa virtuaalitapahtumasta.
 • Mahdollisuus viestiä 10 000 hengen uutiskirjeen kautta yhdessä sovituista asioista.
 • Instagram Takeover -viikko.
 • Asiantuntijasisältöjä Mimmit koodaa -yhteisölle.
 • Näkyvyyttä junnutyöpaikoille Mimmit Koodaa Slack-kanavilla sekä mahdollisuus osallistua vuosittaiseen Juniorirekry-tapahtumaan (vain junnupaikkoja tarjoaville).
 • Oma logo joka viestii pääkumppanuudesta.
 • Mahdollisuus muihin yhdessä räätälöityihin sisältöihin joista sovitaan erikseen kunkin kumppanin kanssa, kuluvastuista sovitaan erikseen.

2. VIRTUAALITAPAHTUMA

Mimmit koodaa -virtuaalitapahtuman konsepti syntyi koronavuosien aikana, ja kuluneiden vuosien aikana se on osoittautunut menestykseksi: virtuaalitapahtumiin ilmoittautuneiden määrä on pysynyt yli tuhannessa joka kerta ja tavoittaa joka kerta uusia osallistujia.

Sisältää:

 • Oma puheenvuoro sekä virtuaalinen yritysständi kevään tai syksyn tapahtumasta.
 • Tapahtuma kuvataan tuotantoyhtiön avulla studiossa ja tallennetaan. Tallenteet jaetaan yli 10 000 hengen uutiskirjeen tilaajalle sekä somekanavissamme.
 • Verkostoituminen, keskustelu ja yritysten näkyvyys on toteutettu tapahtumassa täysin virtuaalisesti.
 • Tapahtumassa on mahdollista toteuttaa henkilökohtaisia tapaamisia rekrytointitarkoituksessa.
 • Virtuaalitapahtuma tarjoaa yritykselle näkyvyyttä ja mahdollisuutta luoda työnantajamielikuvaa, tavata tulevaisuuden IT-osaajia sekä korostaa omaa asintuntijuuttaan alalla.
 • Mahdollisuus virtuaalisiin kahvihuoneisiin ja omaan lisäohjelmaan.

Paikkoja rajattu määrä.

3. INSTAGRAM TAKEOVER

Instagram Takeover -viikon aikana yritys ottaa Mimmit koodaa -Instagram-tilin viikoksi haltuunsa ja tuottaa vapaasti sisältöjä tilin feediin sekä tarinoihin. Suosittu Takeover-viikko on helppo tapa lisätä yrityksen tunnettuutta sekä luoda myönteistä työnantajamielikuvaa alasta kiinnostuneiden naisten keskuudessa. Toimitamme avuksi oppaan parhaaseen mahdolliseen Insta-viikon toteutukseen.

Sisältää:

 • Yli 5000 seuraajan motivoitunut kohdeyleisö, jotka haluavat tutustua lähemmin IT-alan yrityksiin.
 • Viikon aikana yksi tai useampi yrityksen asiantuntija kertoo omasta IT-ura- tai opintopolustaan, avaa työnkuvaansa sekä työtehtäviään ja tuo yritystään esille.
 • Verkostoituminen Takeoveria seuraavien mimmien kanssa ja vastailu heidän
  Instagramissa esittämiinsä kysymyksiin.
 • Tulevista Instagram Takeover-viikoista tiedotetaan laajasti ohjelman kanavissa ja verkostoissa.

Paikkoja rajattu määrä.

4. OPPILAITOSKUMPPANUUS

Mimmit koodaa -ohjelma tekee yhteistyötä myös IT-alan opetusta tarjoavien oppilaitosten kanssa. Oppilaitoskumppanuuspaikkoja varataan vuosittain viidelle oppilaitokselle. Oppilaitoskumppanuus kestää vuoden kerrallaan.

Sisältää:

 • Runsaasti näkyvyyttä suoraan sellaisen kohderyhmän keskuudessa, joilla on halua päästä IT-alalle, innokkuutta tutustumaan alan opiskeluvaihtoehtoihin ja motivaatiota täydentää omaa teknologiaosaamistaan.
 • Käyttöoikeus Mimmit koodaa -logoon.
 • Kaksi vapaavalintaista aihetta vuoden aikana ohjelman uutiskirjeeseen. Näistä myös nostot Mimmit Koodaa Slack-kanaville sekä someen.
 • Oma Slack-kanavan, jossa voi oppilaitos voi tuoda itse esille muun muassa omaa koulutustarjontaansa. Kanavalla voi myös kätevästi kontaktoida ohjelman verkostoon kuuluvia mimmejä sekä vastata suoraan heidän esittämiinsä kysymyksiin.

Oppilaitokumppanuus vain viidelle laitokselle vuosittain.

SISÄLTÖYHTEISTYÖ

Kaikki sisältömme tulee suoraan IT-alan ammattilaisilta, ohjelmistoyrityksiltä sekä ohjelmistovetoisilta yrityksiltä sekä yksityisiltä asiantuntijoilta. Välitämme vain heiltä saamaamme tietoa, vinkkejä urapoluista joille lähteä, taidoista ja teknologioista joita oppia.

Haluatko jakaa yrityksenne tai omaa osaamistanne? Hoidamme puolestanne alustan, ilmoittautumiset ja markkinoinnin webinaareille sekä workshopeille,  jotka hyödyntävät yhteisöämme.

Tarjolla runsaasti näkyvyyttä suoraan sellaisen kohderyhmän keskuudessa, joilla on halua päästä IT-alalle ja motivaatiota täydentää omaa teknologiaosaamistaan. Kauttamme tavoitat myös junnuja, sennuja sekä alanvaihtajia.

 

VERKOSTOYHTEISTYÖ

Haluatko yhdistää verkostojasi kanssamme? Miksi tehdä yksin kun yhdessä voi saavuttaa tavoitteita nopeammin ja tehokkaammin. Ota yhteyttä, mietitään yhdessä, mieluusti autamme näkyvyyden saavuttamisessa, niin kauan kuin se yhteisömme todella hyödyttää tai yhteisömme innostuu teidän asiastanne.

 

 

TUU MUKAAN!

Ota yhteyttä ohjelman koordinaattoriin ja räätälöidään yhdessä yhteistyömalli joka hyödyttää yhteisöämme sekä yritystänne tulevaisuuden osaajia tuottaen.

 

Ohjelmassa mediassa

Koordinaattori
Milja Köpsi
milja@mimmitkoodaa.fi
LinkedIn

Varaa puheluaika