‹ Takaisin Blogit-pääsivulle

Webinaari: Oman osaamisen tunnistaminen ja työnhaku

· Materiaalit · Webinaari

Miten napata ensimmäinen työpaikka ICT-alalla?

Tässä tallenteessa harjaannutat oman osaamisen tunnistamisen taitoja, opit tuomaan tiedot työhakemuksen dokumentaatioon sekä viimeistelemään hakemuksen ja CV:n minttiin. Luvassa paljon vinkkejä siihen, mitä omasta osaamisesta voi kertoa silloin, kun alan muodollista työkokemusta ei vielä ole.

Tallenne sopii erityisesti opiskelijoille ja alanvaihtajille, jotka etsivät kesä-, harjoittelu- tai työpaikkaa. Tapahtuma antaa hyödyllistä tietoa ja oppia työnhakutaitoihin myös muille.

Puhujat

Ilona Lapinkylä | Talent & People Partner | Siili Solutions Oyj.

KTM & FM Ilona Lapinkylä on toiminut ICT-alan koulutuksen, osaamisen kehittämisen, rekrytoinnin ja people-työn parissa jo lähes 20 vuotta. Tällä hetkellä Ilona toimii People Business Partnerina Siilillä vastaten usean toimipisteen työntekijöiden rekrytoinnista ja työsuhteen elinkaaresta sekä osallistuu aktiivisesti people-prosessien kehittämiseen sekä EB-työhön. Näistä aiheista Ilona myös puhuu mielellään erilaisissa tapahtumissa.

Suvi Hokkanen | HR & Development Manager | Nodeon Oy.

Suvi on valmistunut Jyväskylän yliopistosta psykologian maisteriksi vuonna 2013, ja työskennellyt rekrytointiin, uraohjaukseen ja työyhteisökehittämiseen liittyvissä tehtävissä jo reilun kymmenen vuoden ajan. HR-uraansa Suvi on rakentanut erityisesti teknologia-alan yrityksissä, joista Nodeon on neljäs. Suvin tehtäviin Nodeonilla kuuluvat laajasti koko työsuhde-elinkaaren hallinnointi ja kehittäminen sekä yrityksen johtamiseen ja muuhun sisäiseen kehittämiseen osallistuminen.

 

 

Tutustu tapahtumassa käytettyihin materiaaleihin klikkaamalla alta:

Tapahtuman materiaalit

 


 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää kysymyksiä tai toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *