‹ Takaisin listaan

25.3.2022 12-13

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Webinaari

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

Kieli: Suomi

Palvelumuotoiluun törmää yhä useammin it-alan sisällä. Palvelumuotoilun tavoitteena on yksinkertaisesti tuottaa parempia palveluita pureutumalla tarpeiden ja ongelmien juurisyihin. Juoksemalla suoraa päätä kehitystyöhön menetetään usein mahdollisuus tarkastella kriittisesti mitä ja miksi kyseiset ongelmat ratkaistaan. Ymmärtämällä tarpeiden ja ongelman juurisyyt, voidaan kehittää ratkaisut juurisyiden, eikä vain oireiden korjaamiseen. Etenkin merkityksellisyys ja palveluiden tarkoituksenmukaisuus puhuttavat paljon, resursseja ei kannata hukata kehittäen turhia ja toimimattomia palveluita.

Yhteiskuntatieteilijä solahtaa sulavasti suunnittelutyöhön tutkaillen yksilön, yhteiskunnan ja teknologian suhdetta. Keskittymällä ihmisen ja teknologian vuorovaikutukseen ja potentiaaliin, pelkän teknologian kehittämisen sijaan, voi aidosti olla tekemässä maailmasta parempaa.

Lue Jenni Rauhan haastattelu Mimmit koodaa -blogista ja osallistu Jennin vetämään webinaariin palvelumuotoilusta!

 

Ajankohtaisissa perjantai-webinaareissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Perjantai-webinaarit tallennetaan ja kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Jenni Rauha

Service Designer / Wunder

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.