‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

1.4.2022 12-13

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Webinaari

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

Kieli: Suomi

Mimmit koodaa, Fuugin säätiö ja COSS ry järjestävät yhdessä maksuttoman webinaarisarjan, jossa esitellään avointa lähdekoodia ja avoimuutta yleisemmin digitalisaation voimavarana, kilpailutekijänä ja hyvinvoinnin lähteenä. Tilaisuudet ovat tarkoitettu kaikille avoimesta lähdekoodista kiinnostuneille, joilla on halua oppia ymmärtämään avoimen lähdekoodin periaatteita ja keskittää osaamistaan tähän suuntaan. Opit myös miten avoin lähdekoodi voi auttaa sinua työllistymään!

Mitä avoin lähdekoodi tarkoittaa ja mitä siitä olisi kaikkien koodaamaan opettelevien hyvä ymmärtää? Tilaisuudessa esitellään avoimen lähdekoodin periaatteita sekä käyttöön ja hyödyntämiseen liittyviä asioita – miten avointa koodia pystyy hyödyntämään, kehittämään ja jakamaan. Perinteiseen tapaan kysymyksiä saa esittää tilaisuudessa.

Puhujina tilaisuudessa Suomen avoimien tietojärjestelmien keskus – COSS ry:n toiminnanjohtaja Timo Väliharju sekä Oddy Techin Jukka Leino.

Tutustu ohjelmakokonaisuuteen täällä >>

 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Timo Väliharju

Entrepreneur and Open Source enthusiastic

Avaa lisätietoa henkilöstä

Jukka Leino

CEO, Co-Owner | Oddy Tech

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.