‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

16.2.2023 16:15-19:15

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Workshop

Osallistujamäärä: 20

Lokaatio: Siilin toimisto

Osoite: Kauppakatu 17 B, Joensuu

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Ei

Kieli: Suomi

Siili logo.

Haluaisitko oppia, miten dataa voidaan hyödyntää liiketoiminnassa? Tai kuulla millaisia uramahdollisuuksia data tarjoaa?

Data ja analytiikka ovat yksi IT-alan nopeimmin kasvavista osa-alueista, ja myös hyvästä syystä. Dataa on enenemissä määrin tarjolla yritysten käyttöön ja sitä myös pyritään hyödyntämään jatkuvasti enemmän liiketoiminnallisten tarpeiden saavuttamiseen erilaisten datan ja analytiikan menetelmin.

Mitä opit workshopissa?

Tutustumme tapahtumassa analytiikkaan, tiedolla johtamiseen sekä erilaisiin rooleihin, termistöihin ja teknologioihin mitä datan parissa työskennellessä voi tulla vastaan. Lisäksi teemme käytännön harjoituksia, jossa pääset tutustumaan tiedon mallinnuksen menetelmiin.

Et tarvitse aikaisempaa osaamista tai kokemusta datan parissa työskentelystä.

Tapahtuman jälkeen tiedät millaista hyötyä datalähtöinen ajattelu voi tuoda liiketoiminnalle ja millaista voisi olla työskennellä datan parissa.

Tapahtumapäivään liittyen

Paikan päälle voi tulla kello 16 alkaen, itse asiaosuus alkaa kello 16:30.

Tapahtumassa tarjotaan ruokaa ja juomaa, kerrothan ilmoittautuessasi jos sinulla on ruoka-aineallergioita tai muuta huomioitavaa. Tämä tieto otetaan huomioon tarjoiluja tilattaessa.

Tervetuloa mukaan datan maailmaan!

 


 

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala

Paikallisen #MimmitKoodaa Pohjois-Karjala -hankkeen avulla pääset rennolla otteella tutustumaan IT-alaan ja sen mahdollisuuksiin. Hanke toteuttaa Pohjois-Karjalan maakuntaohjelmaa (POKAT 2021, painopisteenä koulutus ja osaaminen). Hankkeen toteututusaika on 01.03.2021 – 30.04.2023 ja sitä on mukana rahoittamassa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus – Vipuvoimaa EU:lta!

 

ESR-hankelogot.

Miia Järvenpää.

Miia Järvenpää

Senior Data Engineer | Siili

Avaa lisätietoa henkilöstä
Olli Särkelä.

Olli Särkelä

Business Analytics Consultant | Siili

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.