‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

30.9.–1.10.2022 Pe 18-, La 12-19

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Workshop

Osallistujamäärä: 25

Lokaatio: Siili Solutions, Ruoholahdenkatu 21, Helsinki

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

Siili & Reaktor logo.

Helsingin ClojureBridge -tapahtuma järjestetään 30.9. – 1.10.2022. Tapahtuman paikkana on Siilin toimisto osoitteessa Siili Solutions, Ruoholahdenkatu 21, 3. kerros, 00180 Helsinki.

ClojureBridge on IT-alan vähemmistöryhmille suunnattu ohjelmointiworkshop, jonka tarkoitus on innostaa ohjelmoinnin kiehtovaan maailmaan.

Minkäänlaista ohjelmointikokemusta ei vaadita. Osallistujalla tulisi olla mukana oma kannettava tietokone, jossa on sekä wifi että oikeudet asentaa ohjelmia (ns. admin-oikeudet).

Aikataulu

Perjantai 18:00 ➡️

Asennetaan tarvittavat ohjelmistot yhdessä klo 18 eteenpäin. Asentamisen jälkeen voi jäädä tutustumaan muihin ja nauttimaan virvokkeita.

Jos et ehdi perjantaina paikalle, voit myös asentaa tarvittavat ohjelmistot itse, mikäli ohjelmistojen asentaminen komentoriviltä on tuttua.

Lauantai 12:00-19:00

Tutustutaan ohjelmoinnin ja Clojuren perusteisiin. Osallistujat pääsevät kokeilemaan miltä koodaus Clojurella tuntuu ja kuulemaan Clojurea työkseen koodaavien naisten tarinoita. Tapahtumassa tarjoillaan välipalaa sekä päivällinen.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan mahtuu 25 henkilöä. Jotta jokaisella on yhtä suuri mahdollisuus päästä mukaan, arvomme mukaan pääsevät ilmoittautuneiden joukosta. Tapahtumaan voi ilmoittautua 31.8. saakka, jonka jälkeen tapahtumailmoittautuminen sulkeutuu. Otamme yhteyttä tapahtumaan pääseviin tämän jälkeen. HUOM, Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 7.9. saakka!

Syksyn ClojureBridge-tapahtumat

16.9.–17.9. ClojureBridge Tampere 2022. Linkki tapahtumaan.

30.9.–1.10. ClojureBridge Helsinki 2022. Linkki tapahtumaan.

12.11. ClojureBridge 2 Helsinki 2022. Linkki tapahtumaan.

 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja tarkemmat speksit tapahtumaan osallistuville lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Henna Kalliokoski.

Henna Kalliokoski

Software Developer | Reaktor

Avaa lisätietoa henkilöstä
Katja Lusma.

Katja Lusma

Software Developer | Siili Solutions

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Syksyllä 2023 mukana

Academic Work Academy logo.Accountor logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.Ericsson logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nokia logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.