‹ Takaisin Blogit-pääsivulle

Webinaari: Tutustu designin maailmaan – Mitä on käyttäjälähtöinen tuotekehitys?

· Materiaalit · Pohjois-Karjala · Webinaari

Digitaaliset palvelut ja tuotteet suunnitellaan usein teknologia edellä, vaikka lopputuotteet tulevatkin usein ihmisten käytettäväksi. Onkin tärkeää, että ohjelmistokehityksessä on huomioitu käyttökokemus ja ne tulisikin suunnitella aina käyttäjälähtöisesti.

Käyttäjälähtöinen tuotekehitys auttaa luomaan uusia tai parantamaan olemassa olevia liiketoimintamalleja tai palveluita, jotta ne olisivat miellyttävämpiä asiakkaille ja tehokkaampia organisaatioille.

Tervetuloa kuulemaan mitä on käyttäjälähtöinen tuotekehitys ja miten siitä käytännössä huolehditaan.

Tässä webinaarissa opit:

  • Mitä on asiakas- ja käyttäjälähtöinen tuotekehitys.
  • Mitä eroa on palvelumuotoilulla, UX-designilla ja UI-designilla.
  • Miten designerit tekevät työtään käytännössä.

Tarvitseeko osata jotain ennalta?

Ei tarvitse, lämpimästi tervetuloa mukaan!

Puhuja

Elina Korpela | Head of Design | Houston Inc.

Elina on aina ollut kiinnostunut ihmisten käyttäytymisestä ja siitä, miten designin avulla voidaan muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi.

Hän vetää tällä hetkellä Houston Incillä Design-liiketoimintaa ja on mukana asiakasprojekteissa palvelumuotoilijana. Head of Designin roolissa yhdistyy liiketoiminnan johtaminen, luovuus ja teknologiaosaaminen. Hän pyrkiikin työssään myös vaikuttamaan IT-alan diversiteetin lisäämiseen.

Elina on valmistunut Aalto-yliopistosta markkinoinnista, mutta päätyi jo heti uran alussa IT-alalle.

 

 

Tapahtumassa käytetyt diat

 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala

Paikallisen #MimmitKoodaa Pohjois-Karjala -hankkeen avulla pääset rennolla otteella tutustumaan IT-alaan ja sen mahdollisuuksiin. Hanke toteuttaa Pohjois-Karjalan maakuntaohjelmaa (POKAT 2021, painopisteenä koulutus ja osaaminen). Hankkeen toteututusaika on 01.03.2021 – 30.04.2023 ja sitä on mukana rahoittamassa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus – Vipuvoimaa EU:lta!

Hanke-logot.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *