‹ Takaisin Blogit-pääsivulle

Webinaari: Selätä huijarisyndrooma

· Materiaalit · Pohjois-Karjala · Webinaari

Huijarisyndrooma on salakavala kaveri. Se saa meidät luulemaan, ettemme osaa oikein mitään – emme ainakaan riittävästi. Se estää meitä tarttumasta niihin tilaisuuksiin, jotka kutkuttaisivat meitä eniten. Se vähättelee onnistumisemme, paisuttelee kritiikkimme ja uskottelee, että ihan kohta kaikki muutkin huomaavat, että emme riitä.

Siis mistä on kyse, miksi meillä on se ja mitä sille voi tehdä? Koodarikuiskaaja Elisa Heikuran avulla tunnistat huijarisyndrooman – haasta omasi!

Puhuja

Elisa Heikura | Koodarikuiskaaja.

Elisa opettaa piinkoville teknisille ammattilaisille pehmeitä työelämätaitoja, kuten vuorovaikutusta ja itsetuntemusta. Hän on hitaasti omasta huijarisyndroomastaan toipuva tehokas yksinyrittäjä.

Koodarikuiskaajan saitti

 

 

Tapahtumassa käytetty materiaali

 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala

Paikallisen #MimmitKoodaa Pohjois-Karjala -hankkeen avulla pääset rennolla otteella tutustumaan IT-alaan ja sen mahdollisuuksiin. Hanke toteuttaa Pohjois-Karjalan maakuntaohjelmaa (POKAT 2021, painopisteenä koulutus ja osaaminen). Hankkeen toteututusaika on 01.03.2021 – 30.04.2023 ja sitä on mukana rahoittamassa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus – Vipuvoimaa EU:lta!

Hanke-logot.