‹ Takaisin Blogit-pääsivulle

Webinaari: Mitä avoimesta lähdekoodista tulisi tietää?

· Materiaalit · Webinaari

Mimmit koodaa, Fuugin säätiö ja COSS ry järjestävät yhdessä maksuttoman webinaarisarjan, jossa esitellään avointa lähdekoodia ja avoimuutta yleisemmin digitalisaation voimavarana, kilpailutekijänä ja hyvinvoinnin lähteenä. Tilaisuudet ovat tarkoitettu kaikille avoimesta lähdekoodista kiinnostuneille, joilla on halua oppia ymmärtämään avoimen lähdekoodin periaatteita ja keskittää osaamistaan tähän suuntaan. Opit myös miten avoin lähdekoodi voi auttaa sinua työllistymään!

Tutustu ohjelmakokonaisuuteen täällä >>

Mitä avoin lähdekoodi tarkoittaa ja mitä siitä olisi kaikkien koodaamaan opettelevien hyvä ymmärtää? Tilaisuudessa esitellään avoimen lähdekoodin periaatteita sekä käyttöön ja hyödyntämiseen liittyviä asioita – miten avointa koodia pystyy hyödyntämään, kehittämään ja jakamaan.

Puhujina tilaisuudessa Suomen avoimien tietojärjestelmien keskus – COSS ry:n toiminnanjohtaja Timo Väliharju sekä Oddy Techin co-owner Jukka Leino.

 

Tässä linkki webinaarin esitysmateriaaliin

 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *