‹ Takaisin Blogit-pääsivulle

Webinaari: Käytetyimpiä avoimen lähdekoodin ohjelmistoja – Drupal

· Materiaalit · Webinaari

Mimmit koodaa, Fuugin säätiö ja COSS ry järjestävät yhdessä maksuttoman webinaarisarjan, jossa esitellään avointa lähdekoodia ja avoimuutta yleisemmin digitalisaation voimavarana, kilpailutekijänä ja hyvinvoinnin lähteenä. Tilaisuudet ovat tarkoitettu kaikille avoimesta lähdekoodista kiinnostuneille, joilla on halua oppia ymmärtämään avoimen lähdekoodin periaatteita ja keskittää osaamistaan tähän suuntaan. Opit myös miten avoin lähdekoodi voi auttaa sinua työllistymään!

Drupal on avoimeen lähdekoodiin perustuva modulaarinen sisällönhallintajärjestelmä. Sisäänrakennetun monikielisyytensä, tietoturvallisuutensa ja avoimien rajapintojensa ansiosta Drupal soveltuu erityisen hyvin laajojen ja vaativien verkkopalvelujen alustaksi. Drupalin onkin sanottu olevan yksi maailman suurimpia avoimen lähdekoodin projekteja. Aiheesta lisää saamme kertomaan Marika Lähteen Druidilta.

Webinaarimateriaali #1 – Fuugin esittely.

Webinaarimateriaali #2 – Drupal, Marika Lähde

 

 

Tässä linkki koko opintokokonaisuuteen.

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *