‹ Takaisin Blogit-pääsivulle

Webinaari: Avoimella koodilla töihin

· Materiaalit · Webinaari

Mimmit koodaa, Fuugin säätiö ja COSS ry järjestävät yhdessä maksuttoman webinaarisarjan, jossa esitellään avointa lähdekoodia ja avoimuutta yleisemmin digitalisaation voimavarana, kilpailutekijänä ja hyvinvoinnin lähteenä.

Avoin lähdekoodi on nostanut asemaansa ja tämän vuoksi myös työnhaussa on hyvä tuoda osaamistaan esille tällä alueella – mutta miten?

Tilaisuudessa kuullaan yritysten näkemystä aiheesta, kun puhujiksi saapuvat Mikko Lampi ja Mikki Aalto-Ylevä. Esityksessä opit, mitä osaamista yritykset arvostavat, miten tuoda osaamista esiin työtä hakiessa ja miten avoimen lähdekoodin projekti voi edistää työllistymistä.

Tutustu ohjelmakokonaisuuteen täällä >>

Puhuja:

Mikko Lampi, Liiketoiminta- ja kehitysjohtaja | Metatavu.

Mikko on monessa liemessä keitetty teknologiaromantikko. Hän on työskennellyt yksityisellä ja julkisella sektorilla monessa eri digitalisaatioon liittyvässä roolissa lähes 15 vuotta: koodarina, ratkaisuarkkitehtinä, tutkimuspäällikkönä, konsulttina ja viimeisimpänä Metatavulla generalistina softabisneksen johtamisen ja tiimin palvelemisen parissa.

Mikon intohimona on saada aikaan taianomaisia asioita ihmisten, softan, datan ja palvelumuotoilun avulla. Mikko vaikuttaa myös Suomen avoimien tietojärjestelmien keskuksen (COSS) ja Open Knowledge Finland (OKF) hallitusten puheenjohtajana ja puuhailee paikallisessa Hacklab-hakkeriyhteisössä.

Koulutustaustaltaan Mikko on tietojärjestelmätieteilijä ja insinööri, ja valmistelee parhaillaan väitöskirjaansa. Dif-tor heh smusma 🖖

Puhuja:

Mikki Aalto-Ylevä, Toimitusjohtaja | Haltu.

Olen Mikki. IT- ja ICT-alalla koko työurani viihtynyt myynnistä, asiakastyöstä ja uuden oppimisesta innostuva johtaja. Nykyisin Haltulla palkkatoimarina. Innostun sovelluskehityksestä koska siellä tehdään aina jotain uutta. Parasta työn tekemisessä on kun pääsee rakentamaan työpaikalle kulttuuria, joka kulkee ihmisten mielissä ja sydämissä vuosia ja vuosikymmeniä. Pidän siitä, että voin olla rakentamassa parempaa (työ)elämää hyvien tyyppien kanssa. Mulla on erittäin vahva tausta myynnin parista, joten tekemisen mittaaminen ja oma-aloitteisuus ovat minusta aina hyviä keinoja saada asioita aikaan.

Webinaarimateriaali #1

Webinaarimateriaali #2

 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *