Tue Mimmit koodaa toimintaa

20,0025,00

Lahja tulevaisuudelle

Auta tulevaisuuden teknologiaosaajia ja monimuotoisempaa IT-alaa tukemalla Mimmit koodaa -ohjelmaa! Tukemalla vaikutat suoraan ohjelman toimintaan, kehitykseen ja tapahtumiin – sekä tuet arvoja ja työtä, jota tehdään tasa-arvoisemman ja paremman teknologian puolesta.

Vastineeksi saat läppäritarroja sekä heti ladattavia digimerkkejä, joita voit käyttää haluamassasi paikassa. Kannusta muita innostumaan teknologiasta!

HUOM: Voit ladata digimerkit samantien ja saat merkkien latauslinkit myös sähköpostiisi. Muista tarkistaa roskapostikansio, mikäli sähköpostiviestiä ei näy. Mallit digimerkeistä alla:

Mimmit koodaa Digimerkit.

Yhden tarra-arkin koko on A5 ja yhdessä arkissa on 6 tarraa (mallit kuvissa). Tarrat on korkealaatuista vinyyliä ja ovat uusinta uutta – ne saapuivat toimistollemme helmikuussa 2024.

1. Kertaluontoinen maksu, 25 euroa:

  • Kaksi (2)  A5-kokoista arkkia jossa yhteensä 12 Mimmit koodaa tarraa.
  • Viisi erilaista heti ladattavaa digimerkkiä.
  • Mimmit koodaa ohjelman yrityskumppaneiden läppäritarroja mm. Roviolta, Amazon Web Serviceltä, jne.

2. Kertaluontoinen maksu, 20 euroa:

  • Mahdollisuus tukea toimintaa ilman läppäritarroja.
  • Viisi erilaista digimerkkiä. Merkin voit liittää vaikkapa LinkedIn-profiilisi tai tehdä somejulkaisun, jossa kannustat kaikkia innostumaan teknologiasta.

 

Postitus kuuluu hintaan. Postituksia tehdään arkisin ja toimitusaika on noin 7-14 päivää.

Tarroja suunnittelemassa ovat olleet Mimmit koodaa -ohjelman yhteisön jäsenet. Otamme vastaan mieluusti myös uusia ehdotuksia tämän lomakkeen kautta!

Bläkkis-versio Mimmit koodaa logosta: Heta-Linnea Kovanen 🖤

SKU: tue-toimintaa Category:

Additional information

Tue toimintaa

Tarrojen kanssa, Ilman tarroja