‹ Takaisin listaan

14.1.2022 12-13

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Webinaari

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

Kieli: Suomi

 

Teknologia-ala kiinnostaa yhä useampaa naista!

Toimialan työvoimasta edelleen vain reilu viidennes on naisia, mutta tuomalla alan monimuotoisia mahdollisuuksia ja roolimalleja näkyvämmin esille voidaan kiihdyttää naisosaajien hakeutumista teknologiarooleihin. Yrittäjyys on yksi mahdollinen polku alalle. Vaikka naiset ovat myös yrittäjinä edelleen vähemmistöä, on tärkeää, että yhä useampi innostuu vaikuttamaan tulevaisuuteen ja kehittämään uutta yrittäjyyden kautta.

Mimmit koodaa järjestää tammikuussa aiheesta webinaarin yhdessä Fusion-kasvuyritysverkoston kanssa. Tapahtumassa pääset tutustumaan Fusion-verkostoon kuuluvan digikasvua kehittävän yrityksen, Freyjan, perustajan Emma Grönlundin tarinaan sekä kuulemaan, millaista osaamista digiyrittäjyyteen tarvitaan. Fusionin kehityspäällikkö Riikka Uimonen avaa myös alan näkymiä sekä millaista tukea Fusion tarjoaa kyseisen verkoston yrityksille.

Tervetuloa mukaan!

Voit tutustua Fusioniin ja Freyjaan etukäteen

Fusion Ecosystem

Freya

 

Ajankohtaisissa perjantai-webinaareissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin alamme asiantuntijoiden kanssa. Perjantai-webinaarit tallennetaan ja kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Riikka Uimonen

Fusion Investments & Development at Reaktor

Avaa lisätietoa henkilöstä

Emma Grönlund

Partner at Freyja Agency

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.