‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

7.9.2022 10.00-11.30

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Workshop

Osallistujamäärä: 10

Lokaatio: Howspace (online-tapahtuma)

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

Kieli: Suomi

Sitowise logo.

Tiesitkö, että nettisivut ovat pohjimmiltaan vain tekstitiedostoja, joita kuka vain voi koneellansa kirjoittaa? Se on siis yhtä helppoa kuin tekstitiedoston muokkaus! Tässä workshopissa kirjoitetaan yhdessä nettisivut. Saat vertaistukea ja ammattilaisen opastuksen.

Workshop voi toimia ensimmäisenä askeleena verkkokehittäjän urallasi, mutta se on myös yleissivistävä. Käynnistä tietokoneesi, aukaise tekstieditorisi ja tule mukaan rakentamaan ensimmäiset nettisivusi.

Mitä workshopissa tapahtuu?

Alussa pääset Howspace-yhteistyöalustalle antamaan alkutietosi ja tekemään valmistavat tehtävät. Tämän askeleen voit suorittaa milloin vain sinulle sopii.

Sen jälkeen suoritamme yhteisesti etä-workshopin, jossa kirjoitat käsin yksinkertaisen nettisivun.

Lopuksi löydät koostetun materiaalin Howspacesta, saat jättää palautetta ja löydät sieltä myös tallenteen workshopista.

Mitä tulet oppimaan?

Tulet oppimaan miten nettisivu yksinkertaisimmillaan toimii. Opit mitä on HTML-merkintäkieli ja miten sillä rakennetaan sisältöä. Opit kuinka sisältö esitetään CSS-tyyliohjeiden avulla. Workshopin lopuksi olet rakentanut toimivan nettisivun omalla sisällölläsi.

Kenelle tämä on suunnattu?

Workshop on suunnattu nettisivuista ja webbiohjelmoinnista kiinnostuneille. Et tarvitse aiempaa taustaa IT-alasta vaan aloittelijatkin pärjäävät.

Valmistelut

Tarvitset vain

  • tietokoneen,
  • tekstieditorin,
  • selaimen ja
  • suunnitelman.

Ei hätää, löydät lisätietoa ja asennusohjeita workshopin Howspacesta, jonne pääset ilmoittautumisen jälkeen.

Tämä tapahtuma on suunnattu #MimmitKoodaa-hankkeen kohderyhmälle, eli Pohjois-Karjalassa asuville naisille. Mukaan saa tulla myös muualta, jos workshopiin jää vapaita paikkoja.

 

Huom! Tässä workshopissa on rajoitettu osallistujamäärä. Mikäli et pääsekään tapahtumaan, muista perua osallistumisesi.

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala

Paikallisen #MimmitKoodaa Pohjois-Karjala -hankkeen avulla pääset rennolla otteella tutustumaan IT-alaan ja sen mahdollisuuksiin. Hanke toteuttaa Pohjois-Karjalan maakuntaohjelmaa (POKAT 2021, painopisteenä koulutus ja osaaminen). Hankkeen toteututusaika on 01.03.2021 – 30.04.2023 ja sitä on mukana rahoittamassa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus – Vipuvoimaa EU:lta!

Hanke-logot.

Waltteri Turunen.

Waltteri Turunen

Software Application Developer | Sitowise

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.