‹ Takaisin listaan

Ilmoittautuminen

11.5.2022 12-16

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Workshop

Osallistujamäärä: 40

Osoite: Avanade/Accenture toimisto, 2. kerros, Porkkalankatu 5 00180 Helsinki

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

Kieli: Suomi

avanade logo.

Oletko ihminen vai robotti? – Kaikki olemme törmänneet kyseiseen kysymykseen surfatessamme netissä ja keskustellessamme asiakaspalvelijoiden kanssa. Botteja on tänä päivänä keskuudessamme vähän joka puolella ja ne ovat tulleet jäädäkseen!

Mikä botti on ja miten se luodaan? Mistä botti hankkii kaikki tietonsa? Voiko botti viedä työsi tulevaisuudessa? – Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastataan tässä tapahtumassa.

Ota ihmiskaverisi mukaan ja tulkaa yhdessä workshopiin ottamaan boteista selvää!

Mitä workshopissa tapahtuu?

Workshopissa uppoudutaan bottien ihmeelliseen maailmaan. Tapahtumassa käydään läpi bottien toimintalogiikkaan ja pohditaan, miksi niistä on tullut niin suosittuja varsinkin asiakaspalvelussa. Lisäksi mietitään älyä bottien ajattelun takana ja paljastetaan, mistä botit oppivat kaikki tietämänsä. Lopuksi hypätään tulevaisuuteen ja mietitään vielä bottien roolia ihmiskunnassa tulevina vuosikymmeninä tekoälyn kehittyessä. Tämä tilaisuus ei kuitenkaan jää ainoastaan teoriatasolle, vaan jokainen osallistuja pääsee rakentamaan oman chattibottinsa workshopin vetäjien ohjaamina.

Mitä tulet oppimaan?

Tilaisuudessa tulet oppimaan, miten botit toimivat ja miten niitä luodaan. Saat arvokasta tietoa, jonka avulla voi jatkossa luoda omia botteja eri käyttötarpeisiin. Jatkossa sinun ei tarvitse ohjata puolisoasi pyykinpesussa tai kämppistäsi roskien lajittelemisessa, sillä voit opettaa botin vastaamaan kysymyksiin puolestasi.

Kenelle tämä on suunnattu?

Workshop on suunnattu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneet boteista ja haluavat oppia luomaan chattibotin. Tilaisuuteen osallistumiseen ei vaadita aikaisempaa kokemusta boteista tai koodaamisesta, vaan pelkästään motivaatio ja toimiva tietokone riittävät, joten tule rohkeasti mukaan!

Valmistelut:

Jokainen osallistuja tarvitsee oman tietokoneen ja Dynamics 365 -ympäristön, jossa botti tehdään. Ympäristö on ilmainen ja sen luomiseen tarvitset henkilökohtaisen e-mail osoitteen (ei yritystilejä) sekä puhelimen. Ohjeet ympäristön luomiseen lähetetään noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Yleistietoa:

Missä: Porkkalankatu 5, 2 krs. (Accenturen ja Avanaden toimistotiloissa).
Vaikeustaso: aloittelija
Kieli: suomi
Valmistelut: Dynamics 365 ympäristön luominen omalle koneelle

Sitovat ilmoittautumiset 8.5.2022 mennessä

Tapahtumassa tarjotaan pientä suolaista, joten kerrothan mahdollisesta erikoisruokavaliostasi ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Huom! Tässä workshopissa on rajoitettu osallistujamäärä. Mikäli et pääsekään tapahtumaan, muista perua osallistumisesi. No-show tarkoittaa, ettet voi osallistua tuleviin #MimmitKoodaa workshoppeihin seuraavan puolen vuoden aikana.

Maksuttomissa Mimmit koodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin osallistujille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Jaana Jauhiainen.

Jaana Jauhiainen

Business Consultant / Avanade

Avaa lisätietoa henkilöstä
Catarina Linderborg.

Catarina Linderborg

Senior Manager / Avanade

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.