‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

1.2.2024 17:00-20:00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Workshop

Osallistujamäärä: 30

Lokaatio: DNA talo

Osoite: Läkkisepäntie 21, 00620 Helsinki

Vaikeustaso: Beginner

Pre-work: Luo ilmaiset Figma-tunnukset (vapaaehtoinen)

Kieli: Suomi

DNA logo.

Miten pallotellaan liiketoiminnan toiveiden, toteutettavuuden ja käytettävyyden välillä? Joskus täytyy tehdä epäsuotuisia kompromisseja, mutta millä kustannuksilla? ⚖️

Designerin työssä ei mene aina niin kuin on suunniteltu, tai no oikeastaan harvemmin meneekään. DNA:n Online palveluiden UX Designerit Fanni Karvinen ja Miikka Marin avaavat, miten teoria ja käytäntö nivoutuvat yhteen “tekkipainotteisessa” työympäristössä. Tapahtuma sopii aiheesta kiinnostuneille ja aloittelijoille.

Kiinnostaako UX Designerin työ?

Jos kiinnostuit UX Designerin työnkuvasta, tule paikalle kuulemaan ja kokemaan siitä käytännön esimerkkejä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä sukeltamaan DNA:n designertiimin Figmaan rakentamaan Design Systemiin ja kokeilemaan sitä käytännössä.

Voit ottaa oman läppärisi mukaan ja luoda ilmaiset Figma-tunnarit etukäteen (läppärin tuominen ja tunnuksen luominen vapaaehtoista). Linkki Figman sivuille löytyy alta löytyvästä painikkeesta, sivusto on englanniksi.

Figma – design tool

DNA tarjoaa osallistujille pientä purtavaa ja virvokkeita, joten ilmoitathan mahdolliset allergiat ilmoittautumisen yhteydessä. 🍕🥤

Tervetuloa!

 


 

Huom! Tässä workshopissa on rajoitettu osallistujamäärä: mikäli et pääsekään tapahtumaan, muista perua osallistumisesi. No-show tarkoittaa ruokahävikkiä, ylimääräisiä kuluja ja johtaa siihen, ettet voi osallistua tuleviin #MimmitKoodaa workshoppeihin seuraavan puolen vuoden aikana.

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää kysymyksiä tai toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi.

Fanni Karvinen.

Fanni Karvinen

UI/UX Designer | DNA

Avaa lisätietoa henkilöstä
Miikka Marin.

Miikka Marin

Senior UX Designer | DNA

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.