‹ Takaisin listaan

Liity mukaan

19.4.2024 8:30-15:30

Ilmoittaudu tästä

Tapahtuman tyyppi: Tapahtumakatsomo

Osallistujamäärä: 25

Lokaatio: Tiedepuisto

Osoite: Länsikatu 15, 80110 Joensuu

Kieli: Suomi

Siili logo.

Liity Mimmit koodaa virtuaalitapahtuman tapahtumakatsomoon Joensuun Tiedepuistolle ja fiilistele tapahtumaa yhdessä muiden kanssa! Tilaisuuden hostina toimii Siili Solutions ja pääset päivän aikana tutustumaan heihin lähemmin.

Tilaisuuden tarkoituksena on viettää mukava päivä verkostoituen paikallisten vertaisten kanssa, ja samalla tutustua Siilin asiantuntijoihin sekä heidän työtehtäviinsä ja työarkeensa.

Päivän aikana voit myös tehdä vaikkapa omia kouluprojekteja tai töitä tapahtumafiilistelyn ohessa.

Hyvä tietää

  • Voit olla tilaisuudessa täysin omien aikataulujesi mukaisesti.
  • Mukaan saa tulla ihan missä elämäntilanteessa vaan.
  • Tapahtumakatsomoon on erillinen ilmoittautuminen, jotta voimme huomioida tarjoiluissa esimerkiksi allergeeneja tai ruokavalioita.
  • Tapahtuma järjestetään, jos paikalle olisi tulossa vähintään 10 henkilöä.
  • Varaamme syötävää ja juotavaa ilmoittautumisten mukaan.

Tule kokemaan Mimmit koodaa virtuaalitapahtuma yhdessä muiden kanssa – tule sellaisena kuin olet!

 


 

Suuri Mimmit koodaa virtuaalitapahtuma järjestetään puolen vuoden välein, jotta voit kokea yhteisöllisyyttä, oppia uutta tai kerrata aiemmin opittua. Tapahtuman puheenvuorot avaavat sinulle monipuolisesti teknologia-alan tarjoamia mahdollisuuksia ja näkökulmia alalla työskentelyyn. Tapahtumapäivänä voit valita haluatko tulla mukaan tapahtumakatsomoon ja fiilistelemään tapahtuman antia yhdessä muiden kanssa.

Kaikki Mimmit koodaa tapahtumat ovat maksuttomia. Mimmit koodaa -ohjelma ja sen tapahtumat on suunniteltu naisille ja muun sukupuolisille henkilöille.

Huom! Tapahtumakatsomolla on rajoitettu osallistujamäärä ja ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et pääsekään tapahtumaan, muista perua osallistumisesi viimeistään paria päivää ennen tapahtumapäivää. No-show tarkoittaa ruokahävikkiä, ylimääräisiä kuluja ja johtaa siihen, ettet voi osallistua tuleviin #MimmitKoodaa workshoppeihin seuraavan puolen vuoden aikana.

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.