‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

23.3.2023 16:00-19:00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Workshop

Osallistujamäärä: 15-50, avattu tekstin lopussa

Lokaatio: Helsinki, Lappeenranta, Oulu ja online

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

Kieli: Suomi

Loihde advance logo.

Business Intelligence ja tekoäly on näinä aikoina harva se päivä uutisissa. Kaikki lähtee kuitenkin datasta ja sitä käsittelevistä ammattilaisista. SQL-kieli on data-ammattilaisen tärkeimpiä työkaluja ja sen perusteet on hyvä ymmärtää. Tässä workshopissa lähdetään liikkeelle alkeista ja edetään yhdessä tiedon jalostamisen perusasioihin.

SQL

SQL -kieli, Structured Query Language, on standardoitu tapa käsitellä tietokannan sisältöä. Kielessä on komentoja, joiden avulla käyttäjä voi lisätä, hakea, muuttaa ja poistaa tietoa.

Tässä workshopissa keskitymme tiedon hakemiseen, eli SELECT-komennon toimintoihin. Opit erilaisia tapoja rajata tietojoukkoja ja summata tietoja. Käymme läpi vuorotellen teoriaa ja harjoituksia.

Workshop sopii kaikille alasta kiinnostuneille sekä niille, jotka ovat opintojen tai työn kautta tekemisissä tietokantoihin liittyvien käsitteiden kanssa.

Miten osallistun mukaan?

Voit tulla paikan päälle Helsinkiin, Lappeenrantaan, Ouluun tai osallistua mukaan online omalta koneeltasi käsin. Tarvitset mukaasi vain koneesi lisäksi toimivan verkkoyhteyden!

Helsingissä, Lappeenrannassa ja Oulussa on tarjolla naposteltavaa. Kerrothan ilmoittautuessa, jos sinulla on ruoka-aineallergia tai jotain muuta huomioitavaa.

Maksimi-osallistujamäärät

  • Helsinki: 20 henkilöä.
  • Lappeenranta: 15 henkilöä.
  • Oulu: 20 henkilöä.
  • Online: 50 henkilöä.

Tervetuloa oppimaan SQL-kielen perusteita!

 


 

Huom! Tässä workshopissa on rajoitettu osallistujamäärä ja ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et pääsekään tapahtumaan, muista perua osallistumisesi. No-show tarkoittaa, ettet voi osallistua tuleviin #MimmitKoodaa workshoppeihin seuraavan puolen vuoden aikana.

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää kysymyksiä tai toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi.

Minna Nyysinen.

Minna Nyysinen

Senior Data Engineer | Loihde Advance

Avaa lisätietoa henkilöstä
Sara Handroos.

Sara Handroos

Data Engineer | Loihde Advance

Avaa lisätietoa henkilöstä
Taina Lepistö.

Taina Lepistö

Senior Cloud Architect | Loihde Advance

Avaa lisätietoa henkilöstä
Rita Hoffman.

Rita Hoffman

DataOps Lead | VR Group

Avaa lisätietoa henkilöstä
Veera Koivuranta.

Veera Koivuranta

Senior Data Advisor | Loihde Advance

Avaa lisätietoa henkilöstä
Ikoni, jossa ihmishahmolla on poninhäntä ja viitta.

Essi Paso

Senior Data Engineer | Loihde Advance

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.