‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

25.2.2022 12:00-13:00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Perjantai-webinaari

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

Kieli: Suomi

Fujitsu logo.

Sari Sireeni-Seirala on pitkän uran IT-alalla tehnyt nainen joka ei ole koskaan välittänyt koodaamisesta, mutta haluaa kuitenkin myydä teknologiaratkaisuja. Sarin kokemuksen kautta kuulija saa tietoa teknologia-alan tuotteen myyntiprosessin päävaiheista ja hyödyllisistä työkaluista, asiakassuhteen hoitamisesta, psykologisen ostamisen mallista ja myymisen ilosta it-alalla. Ehkä tästä juuri sinulle uusi ura?

Fujitsun SAP Sales Directorina toimiva Sari myös opettaa meille mitä toiminnanohjaus on ja kertoo millaisiin työtehtäviin voi SAP:n parissa työllistyä. Saat ylätason käsityksen niistä SAP-ratkaisuista (mm. SAP S/4HANA, RISE with SAP S/4HANA, SuccessFactors, Concur jne.) joiden parissa mm. Sarin työnantaja Fujitsu työskentelee. Esityksen kuultuasi ymmärrät miten SAP saa yhteiskunnan pyörimään ja voit unohtaa SAP-myytit!

Ajankohtaisissa perjantai-webinaareissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Perjantai-webinaarit tallennetaan ja kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Sari-Sireeni-Seirala.

Sari Sireeni-Seirala

SAP-myyntijohtaja

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.