‹ Takaisin listaan

23.5.2023 09:00

Tästä mukaan

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

Kieli: Suomi

 

Tule mukaan ja inspiroidu! Microsoftin Data & AI Manager, Lukas Lundin opastaa interaktiivisessa studiotilaisuudessa, miten tekoälyä hyödynnetään sovelluskehityksessä. Lukas käy läpi kaksi keskeistä työkalua, jotka auttavat sinua tehostamaan sovelluskehitystä entisestään:

Koodaaminen tekoälyn kanssa – Tutustu, kuinka voit käyttää GitHub Copilotia ohjelmointiapurina, joka auttaa sinua kirjoittamaan nopeammin ja tehokkaammin koodia eri ohjelmointikielillä. GitHub Copilot ennustaa seuraavat koodirivit, tarjoaa korkealaatuisia koodiesimerkkejä ja vähentää samalla virheitä.
Tekoälyn upottaminen sovelluksiin – Näin integroit Azure OpenAI -palveluita omiin sovelluksiisi ja parannat niiden toiminnallisuutta. Opit käyttämään AI-malleja, kuten GPT-4:ää, ja räätälöimään ihan oman ChatGPT-botin.
Pysy mukana tekoälyn jatkuvasti kehittyvässä maailmassa, äläkä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta oppia hyödyntämään tekoälytyökaluja innovaatioiden luomisessa! Ilmoittaudu nyt ja aloita matkasi kohti tekoälyllä tehostettua sovelluskehitystä.

Tämä tapahtuma on tehty ohjelmistokehittäjille, teknologiaentusiasteille ja projektipäälliköille, jotka haluavat pysyä ajan hermolla ja hyödyntää tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia ohjelmistokehityksessä. Olitpa sitten kokenut kehittäjä, joka etsii uusia työkaluja ja menetelmiä tehostamaan työtäsi, tai vasta urasi alkuvaiheessa oleva innokas oppija, tämä tilaisuus tarjoaa arvokasta tietoa ja näkemyksiä tekoälyn integroimisesta ohjelmistoprojekteihin.

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.