‹ Takaisin listaan

Liity oppimaan

27.2.2024 16:00-18:00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Webinaari

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

Kieli: Suomi

Siili logo.

Miten napata ensimmäinen työpaikka ICT-alalla?

Tässä webinaarissa harjaannutat oman osaamisen tunnistamisen taitoja, opit tuomaan tiedot työhakemuksen dokumentaatioon sekä viimeistelemään hakemuksen ja CV:n minttiin.

Luvassa paljon vinkkejä siihen, mitä omasta osaamisesta voi kertoa silloin, kun alan muodollista työkokemusta ei vielä ole.

Jos haluat, voit tutustua lähemmin webinaaria vetäviin Suviin ja Ilonaan klikkaamalla heidän nimeään tapahtumaesittelyn loppupuolella.

Kenelle tapahtuma sopii?

Webinaari sopii erityisesti opiskelijoille ja alanvaihtajille, jotka etsivät kesä-, harjoittelu- tai työpaikkaa. Tapahtuma antaa hyödyllistä tietoa ja oppia työnhakutaitoihin myös muille.

Tervetuloa mukaan!

 


#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää kysymyksiä tai toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi.

Suvi Hokkanen.

Suvi Hokkanen

HR & Development Manager | Nodeon Oy

Avaa lisätietoa henkilöstä
Ilona Lapinkylä.

Ilona Lapinkylä

Talent & People Partner | Siili Solutions Oyj

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.