‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

5.5.2023 12:00-13:00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Webinaari

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

Kieli: Suomi

Cloud1 logo.

Data-ala on tämän hetken IT-kentän kuuma peruna. Dataa on kaikkialla, mutta datatekijät ovat harvassa.

Mikäli haluat kasvattaa mahdollisuuttasi työllistyä datan parissa ja samalla oppia alasta lisää, sinun kannattaa ehdottomasti tulla kuulolle!

Data, se kuuma peruna

Melkein kaikista liiketoiminnoista syntyy dataa. Harva tunnistaa missä ja miten se syntyy, vaikka omalla toiminnalla syntyy helposti mahdollisuus kehittää prosessia – tai vaihtoehtoisesti vaikuttaa datan laatuun niin, ettei sitä voi jatkokäyttää.

Datatyössä pätee monet ohjelmistoalan yleiset periaatteet, mutta se on myös oma kokonaisuutensa. Datan kanssa työskennellessä on yleisiä periaatteita, jotka eivät ole työkaluihin tai edes aikaan sidonnaisia. Samaan aikaan se kehittyy jatkuvasti niin, että se kaikkein kokeneinkin oppii jatkuvasti uutta.

Datatyöläisen perusominaisuuksiin kuuluukin tarkkuus ja kyky oppia erilaisten prosessien tuottamaa dataa sekä niiden ominaisuuksia

Mitä opit tapahtumassa?

Tässä webinaarissa saat kokonaisvaltaisen katsauksen data-alan tehtävistä ja yleisistä käytänteistä. Opit data-alan perusasiat, mitä, miten ja miksi. Opit myös, mitä pitää oppia, mikäli datatyöt kiinnostavat.

Tapahtumassa saat hyvän tietopohjan, mikäli tähtäät data-alan ammattilaiseksi. Saat lyhyen kurkistuksen aiheeseen, jonka jälkeen sinulle tarjotaan mahdollisuus tutustua aiheeseen paremmin Cloud1:n tiloissa.

Kenelle tapahtuma sopii?

Kaiken tasoisille. Tapahtuma sopii esimerkiksi aiheesta kiinnostuneelle junior-osaajalle tai seniori-tason ohjelmistokehittäjälle, jolla ei aikaisempaa kokemusta datan käsittelystä.

Ilmoittaudu mukaan!

 

Cloud1 kutsuu Mimmit kuulemaan, mitä työskentely datan parissa on ja millaisia erilaisia tehtäviä datan parissa on. Webinaarin lisäksi järjestetään hands-on työpaja.

 


#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Sanna Uusimäki.

Sanna Uusimäki

Data Architect, DI | Cloud1

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.