‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

21.2.2022 18:00-19:00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Etätapahtuma

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

Kieli: Suomi

 

Puhujaklubin helmikuu on treenikerta! Harjoittelemme puheiden pitämistä pienryhmissä ja pelin kautta. Rhetoric on julkisen puheen treenaamisen lautapeli, josta näin etäaikaan löytyy myös sähköinen versio lyhyiden 1-2 minuutin harjoituspuheiden pitämiseen. Ja mikä parasta, mukavassa Mimmit Koodaa -seurassa.

Puhujaklubi kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin klo 18. Kieli on pääasiassa suomi, mutta harjoitellaksemme englantia pidämme silloin tällöin session myös tällä kielellä. Sessioita ei nauhoiteta, joten harjoittelut ja jaetut asia pidetään kulloinkin osallistuvalle porukalle suunnattuna. Tarkoituksenamme on yhdessä luoda uusia puhujia ja vahvempia puhujataitoja Mimmit koodaa -yhteisössä.

Sessioissa seiniä pitää pystyssä Maaret Pyhäjärvi, joka itse päätyi puheenpitäjäksi jalat alta vievän puhepelon taltuttamiseksi vuonna 2001. Jatkuvalla harjoittelulla kasassa onkin lähes 500 pidettyä sessiota 27:ssä maassa.

Sessioissa käy puhujia eri kokemustasoilla ja aiheilla, tervetuloa oppimaan yhdessä. Mukaan voi tulla missä tahansa vaiheessa klubitoimintaa. Kutsumme juuri sinut mukaan harkitsemaan tulevaisuutta esitysten pitäjänä! Mukaantulo ei velvoita, mutta löydät joukosta muita jotka tälle polulle ovat lähteneet.

 

Maksuttomissa Mimmit koodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin osallistujille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.