‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

20.6.2023 11:30-12:30

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Lounas, verkostoituminen

Osallistujamäärä: 30

Lokaatio: Local Bistro

Osoite: Kauppakatu 32, 80100 Joensuu

Kieli: Suomi

 

Mitä sinulle kuuluu?

Paikallinen hanketoiminta Pohjois-Karjalassa on päättynyt, mutta haluamme jatkaa yhteisöllisyyttä ja kuulla kuulumisianne! Mimmit koodaa järjestää lounaan Local Bistrossa ja toivotamme paikalliset tervetulleeksi IT-alan ympärille.

Mimmit koodaa lounaalle voit tuoda sen tärkeimmän – itsesi ja kiinnostuksen teknologiaa kohtaan. Et tarvitse mukaan rahaa tai tietokonetta, riittää että haluat verkostoitua muiden paikalla olijoiden kanssa hyvän ruoan äärellä.

Löydät paikan päältä muita naisia, jotka jakavat kiinnostuksen IT-alaan ja mukaan saa tulla olitpa esimerkiksi kiinnostunut alasta, opiskelet alaa tai toimit missä tahansa alan työtehtävässä. Ohessa voit jutella vaikkapa Juhannus-suunnitelmistasi, pääasia on rento ilmapiiri ja avoin keskustelu.

Mitä on hyvä tietää?

Mukaan mahtuu tilasyistä 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ja tilaisuus järjestetään, jos mukaan ilmoittautuu vähintään 10 henkilöä. Jos et pääsekään mukaan, muistathan perua osallistumisesi jotta mahdollinen jonossa oleva voi ottaa paikkasi tapahtumassa.

Kerrothan ilmoittautuessasi, jos sinulla on allergioita tai muuta huomioitavaa – tieto menee anonyymisti keittiölle. Lounas on osallistujille maksuton, jotta jokaisella on yhtä suuri mahdollisuus osallistua mukaan.

Päivittyvän lounaslistan löydät alta:

Local Bistron lounas

Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta, voit ottaa meihin yhteyttä somekanavissamme tai info@mimmitkoodaa.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan juuri sellaisena kuin olet!

 


 

Huom! Lounaalla on rajoitettu osallistujamäärä ja ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et pääsekään tapahtumaan, muista perua osallistumisesi viimeistään paria päivää ennen tapahtumapäivää. No-show tarkoittaa, ettet voi osallistua tuleviin #MimmitKoodaa workshoppeihin seuraavan puolen vuoden aikana.

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin ja kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.