‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

14.9.2022 12-13

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Lounas

Osallistujamäärä: 40

Lokaatio: Local Bistro

Osoite: Kauppakatu 32, 80100 Joensuu

Vaikeustaso: Beginner

 

Hei sinä – maistuisiko lounas?

Koska yhteisöllisyys on tärkeässä asemassa uuden kynnyksellä, tarjoamme sinulle lounaan! Siellä konkreettisesti pääset näkemään muita ja tutustumaan samalla heihin, jotka jakavat saman kiinnostuksen kohteen. Toisin sanoen, tilaisuudessa pääset tutustumaan muihin paikallisiin hyvän ruoan ääressä.

Paikan päälle saa tulla olit sitten alasta kiinnostunut, alaan tutustunut kuin alalla jo olevakin!

Hanke tarjoaa lounaan kaikille paikalle tuleville, eli voit tuoda mukaan vain sen tärkeimmän – itsesi. Paikkana toimii Local Bistro (Kauppakatu 32, 80100 Joensuu). Päivittyvän lounaslistan löydät tästä.

Varaamme syötävää ja juotavaa ilmoittautumisien mukaan. Muistathan siis ilmoittautua ja kertoa, jos sinulla on mahdollisia ruoka-ainerajoituksia. Ja jos et pääsekään paikalle, muistathan peruuttaa osallistumisesi, jotta vältymme ylimääräisiltä kuluilta.

Tervetuloa mukaan matalalla kynnyksellä!

Tulevat lounaat

6.10.2022 kello 12-13    Ilmoittaudu tästä.

20.10.2022 kello 11-12    Ilmoittaudu tästä.

Pohjois-Karjala -hanke

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala -hankkeen tapahtumissa pääset rennolla otteella tutustumaan IT-alaan ja sen mahdollisuuksiin. Lähetämme osallistumisohjeet ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme.

Paikallinen hanke tarjoaa paikallisesti aikuisille naisille maksutonta matalan kynnyksen tietoa ohjelmistokehityksestä. Hankkeen toteututusaika on 01.03.2021 – 30.04.2023 ja sitä on mukana rahoittamassa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus – Vipuvoimaa EU:lta!

Hanke-logot.

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Syksyllä 2023 mukana

Academic Work Academy logo.Accenture logo.Accountor logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.Ericsson logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nokia logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Visma logo.Zalando logo.