‹ Takaisin listaan

5.2.–5.2.2021

Ilmoittaudu

Tapahtuman tyyppi: Webinaari - livekoodausta

Lokaatio: Verkossa

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

Kieli: Suomi

 

Tunnin aikana sukelletaan syvälle koodaukseen. Tarkoituksena on tehdä pieni sovellus käyttäen hyväksi seuraavia teknologioita ja ohjelmistokehyksiä:
– NextJS
– Apollo Client
– TypeScript

Tunnin aikana yritän ehtiä koodaamaan sovelluksen, joka näyttää listan Maata lähellä käyvistä ja käyneistä asteroideista käyttäen hyväksi NASAn rajapintoja. Jos aikaa jää, lisätään sovellukseen myös mahdollisuus valita päivät, joiden väliä tarkastellaan.

 

Ajankohtaisissa webinaareissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin alamme asiantuntijoiden kanssa. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin osallistujille lähempänä tapahtumaa. Kaikki #mimmitkoodaa-webinaarit tallennetaan.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Eeva-Jonna "Eevis" Panula

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.