‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

11.5.2022 16.00-20.00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Workshop

Osallistujamäärä: 20

Lokaatio: Verkkokauppa.com IT-osasto, Helsinki

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

Kieli: Suomi

Verkkokauppa.com logo.

Hyviä tuotteita tehdään sen kohderyhmää ymmärtämällä

Uuden tuotteen suunnitteleminen ei ole helppoa riippumatta siitä onko se fyysinen hyödyke, palvelu tai esimerkiksi tietokoneohjelma. Harvemmin voit luoda jotain oikeasti hyödyllistä ja toimivaa, jos kehittelet sitä vain omia tarpeitasi ajatellen. Sen sijaan ongelmaa kannattaa lähestyä käyttäjälähtöisesti.

Kuka on se käyttäjä, jolle olen tuotetta suunnittelemassa? Mitä käyttäjä tarvitsisi? Mitä voin tarjota hänelle? Mitä tarpeita hänellä on tuotteen käytössä? Miten, miksi ja milloin hän tuotetta käyttäisi?

Tutustu käyttäjälähtöisen suunnittelun perusteisiin

Tässä workshopissa kokeilemme iteratiivisen suunnittelun menetelmiä, joita voi hyödyntää niin softasuunnittelussa kuin muussakin muotoilussa.

Pajan aikana otetaan paperit ja värikynät esille, mutta mitään taiteellisia tai taidollisia ennakkovaatimuksia ei ole. Tarvitset vain kiinnostuksen käyttäjälähtöiseen suunnitteluun!

Tulethan paikan päälle vain terveenä ja vähintään kahdesti rokotettuna!

 

Maksuttomissa Mimmit koodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin osallistujille lähempänä tapahtumaa. Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Huom! Tässä workshopissa on rajoitettu osallistujamäärä. Mikäli et pääsekään tapahtumaan, muista perua osallistumisesi. No-show tarkoittaa, ettet voi osallistua tuleviin #MimmitKoodaa workshoppeihin seuraavan puolen vuoden aikana.

Jenna Leinonen, Verkkokauppa.com.

Jenna Leinonen

UX Designer

Avaa lisätietoa henkilöstä
Tiia Rautavesi, Verkkokauppa.com.

Tiia Rautavesi

Front End Developer & UX Designer

Avaa lisätietoa henkilöstä
Anna-Mari Vartiainen, Verkkokauppa.com.

Anna-Mari Vartiainen

UX Designer

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.