‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

21.3.2023 17:00-20:00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Workshop

Osallistujamäärä: 20

Lokaatio: Luna House

Osoite: Mannerheimintie 12 B, 00100 Helsinki

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

Kieli: Suomi

Google logo.

Tervetuloa Googlen järjestämään Google Cloud perusteet -workshopiin! Tämä workshop keskittyy kontitettuihin sovelluksiin sekä niiden ajoalustaan ja tarjoaa loistavan tilaisuuden oppia hyödyntämään markkinoiden nopeiten kasvavaa pilvipalvelua.

Kenelle tapahtuma sopii?

Tämä workshop sopii kaikille, jotka haluavat kehittää osaamistaan Google Cloudin parissa. Sinun ei tarvitse osata mitään ennakkoon, sillä workshop alkaa perusteista. Tapahtuma tarjoaa konkreettisia taitoja ja oppimiskokemuksen, jotka voit ottaa mukaan arkeesi.

Kaiken lisäksi pääset myös verkostoitumaan muiden osallistujien kanssa ja kuulemaan IT-alan ajankohtaisista asioista. Workshopin aikana kerromme myös minkälaista on olla töissä Googlella ja jaamme meidän tarinamme matkasta IT-alalle.

Tilaisuudessa on tarjolla ruokaa ja juomaa. Kerrothan ilmoittautuessa mahdollisest allergeenit tai muut huomiot, jotka on hyvä huomioida tilatessa tarjottavia.

Tervetuloa mukaan!

 


 

Huom! Tässä workshopissa on rajoitettu osallistujamäärä ja ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et pääsekään tapahtumaan, muista perua osallistumisesi. No-show tarkoittaa, ettet voi osallistua tuleviin #MimmitKoodaa workshopeihin seuraavan puolen vuoden aikana.

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää kysymyksiä tai toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi.

Tuuli Sarantola.

Tuuli Sarantola

Customer Engineer | Google

Avaa lisätietoa henkilöstä
Jaana Embrich-Hakala.

Jaana Embrich-Hakala

Customer Engineer | Google

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.