‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu tapahtumaan

13.3.2024 14:00-15:30

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Workshop

Osallistujamäärä: 25

Lokaatio: Teams

Vaikeustaso: Beginner

Kieli: Suomi

DNA logo.

Coachingin avulla pystyt jeesaamaan muita keskustelutilanteissa, koska coaching on ihmisten kuuntelemista, läsnäoloa, tukemista, kehittämistä, toisten vahvuuksien löytämistä, kannustamista, kysymysten esittämistä ja ratkaisujen etsimistä yhdessä.

Jos haluat kehittyä urallasi ja coaching ei ole vielä tuttu asia, tämä sessio tulee avaamaan sinulle uusia ovia itsesi kehittämisessä!

”Coaching is unlocking a persons potential to maximise their own performance. It helps them to learn rather than teach them”.
-John Withmore

Mitä tapahtuma sisältää?

Kyseessä on interaktiivinen sessio coachingin perusteista, jossa teemme harjoituksia sekä treenaamme pienryhmissä. Kameran käyttö on enemmän kuin suositeltavaa, koska 60 prosenttia kommunikaatiosta tapahtuu kehokielen kautta ja näin ollen on luonnollista nähdä toisemme coachingia harjoitellessamme.

Tämän workshopin avulla

  • Opit mitä coaching on ja miksi sitä käytetään,
  • Opit GROW-mallin perusteet coachingissa,
  • Pääset treenaamaan coachingia sekä
  • Saamiesi oppien avulla pystyt laajentamaan keskustelutaitojasi ihmisten kanssa.

Sessioon osallistuminen ei vaadi minkäänlaisia taustatietoja coachingista, joten rohkeasti vain mukaan. Sessio sopii myös heille, jotka haluavat tulla kertaamaan coachingin perusteita ja/tai ylläpitämään omia taitojaan.

Kaikki voivat oppia coachaamaan – lämpimästi tervetuloa mukaan!

 


 

Huom! Tässä workshopissa on rajoitettu osallistujamäärä: mikäli et pääsekään tapahtumaan, muista perua osallistumisesi. No-show johtaa siihen, ettet voi osallistua tuleviin #MimmitKoodaa workshoppeihin seuraavan puolen vuoden aikana.

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää kysymyksiä tai toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi.

Taru Vasenius.

Taru Vasenius

Business Agile Coach | DNA

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.