‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

17.2.2022 17:00-18:00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Etätapahtuma

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Ei

Kieli: Suomi

 

Ohjelmointikielien erot

Koodata pitäisi – mutta millä kielellä? Mitä ohjelmointikieliä on ja miten valitaan se oikea?

Antti Vikman, joensuulaisen Nolwenturen perustaja sekä koodari itsekin avaa meille mitä eroa eri ohjelmointikielillä ja mihin niitä yleensä käytetään. Tapahtuman aikana käydään läpi eri käsitteitä, joilla ohjelmointikieliä luokitellaan ja mitä ne oikeasti tarkoittavat.

Ja tietysti tärkeimpänä vastaamme kysymykseen mikä on se paras, tärkein ja kaunein ohjelmointikieli 😉

ATK-kerhossa tutustutaan hyvin matalalla kynnyksellä ja rennolla tavalla ohjelmistoalan erilaisiin teemoihin sekä työtehtäviin. Tarjoamme välipalan ja alustuksen aiheeseen. Tilaisuus mahdollistaa kysymysten esittämisen, keskustelun sekä verkostoitumisen paikallisen kesken. Tervetuloa oppimaan uutta! 

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala -hankkeen tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin. Lähetämme osallistumisohjeet ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme.

Paikallinen hanke tarjoaa paikallisesti aikuisille naisille maksutonta matalan kynnyksen valmennusta ohjelmistokehityksestä. Hankkeen toteututusaika on 01.03.2021 – 30.04.2023 ja sitä on mukana rahoittamassa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus – Vipuvoimaa EU:lta!

 

Hanke-logot.

Antti Vikman.

Antti Vikman

Nolwenturen founder & COO

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.