‹ Takaisin Blogit-pääsivulle

Webinaari: Sovelluskehittäjän työvälineet AWS-pilvessä

· AWS-opintopolku · Materiaalit · Webinaari

Ketterään ohjelmistokehitykseen kuuluu osana DevOps kulttuuri sekä korkea automaatioaste. Pilvipalvelut mahdollistavat kehittäjille suoran pääsyn resursseihin joilla kehittää ja julkaista sovelluksia nopeasti globaalisti. Tämä luo uusia haasteita tietoturvan ja kustannusten näkökulmasta. Webinaarissa käydään läpi käytäntöjä sekä työkaluja joita AWS tarjoaa kehittäjille ja organisaatiolle ketterään ohjelmistokehitykseen.

Osaamistaso

Perusosaaminen AWS-teknologioista ja identiteetin hallinnasta. Soveltuu hyvin yksinäisenä webinaarina osallistujalle, joka haluaa ymmärtää sekä käydä keskustelua ketterän ohjelmistokehityksen käytännöistä sekä työkaluista.

Opintopolulla oleville aiemmat luennot (tai vastaavat tiedot ennalta).

Päivän kulku

  • Tervetuloa ja puhujaesittely.
  • Miksi ketterä ohjelmistokehitys?
  • Haasteet siirryttäessä ketterään malliin.
  • Mitä on DevOps?
  • Ohjelmiston testaus sekä jatkuva integraatio ja toimitus (CI/CD)
  • Automaatio, tietoturva sekä jatkuva seuranta.
  • AWS tarjoamat työkalut ja palvelut.
  • Integraatiot muihin sovellustyökaluihin.Tämä webinaari on osa AWS:n isompaa Mimmit koodaa ohjelmalle luomaa kokonaisuutta.

Tutustu opintopolkuun tästä

 

Puhujat

Jura Berg | Solutions Architect | Amazon Web Services.

Työskentelen Solutions Architect-tehtävässä Amazon Web Services (AWS) organisaatiossa. Teknologia on aina ollut intohimoni ja minulla on yli 20 vuoden kokemus IT-alalta erilaisista asiantuntijatehtävistä. Viime vuosina olen auttanut asiakkaita pilvisiirtymässä ja siihen liittyvissä teknologioissa sekä automaatiossa. Olen erityisen kiinnostunut IoT:n sekä reunalaskennan tuomista mahdollisuuksista.

Jose Juhala | Solutions Architect | Amazon Web Services.

Tietoverkot, tietoturva ja koodaaminen ovat aina kiinnostaneet minua ja onnekseni nykyaikaiset pilviympäristöt tarjoavat hyvän mahdollisuuden yhdistää kaikki kiinnostuksen kohteeni. Aloitin IT urani noin 15 vuotta sitten perinteisemmistä konesaleista ja viimeiset 5 vuotta olen keskittynyt pilviympäristöihin. Nykyään toimin AWS:llä ratkaisuarkkitehtina ja autan asiakkaita AWS:n teknisissä asioissa.

 

Tapahtumassa käytetyt diat

Mimmit Koodaa ja Amazon Web Services (AWS) tarjoavat 2022 opintopolun AWS-teknologioista kiinnostuneille mimmeille. Opintopolun ohessa AWS-tarjoaa myös näkyvyyttä Amazon kulttuuriin sekä mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Teknisen opintopolun tarkoituksena on avata uusia uramahdollisuuksia sekä näkymiä alalle. Halukkaille tarjoutuu myös mahdollisuus sertifioitua opintokokonaisuuksien jälkeen.

Opintokokonaisuus

 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi