‹ Takaisin Blogit-pääsivulle

Webinaari: Ruokahävikin vähentäminen koneoppimisen avulla

· Materiaalit

Mitä koneoppiminen on ja miten sitä voidaan hyödyntää liike-elämässä?

RELEX kehittää toimitusketjujen optimoinnin ohjelmistoa, joka hyödyntää koneoppimista suurten datamassojen muuttamisessa tarkoiksi, ajantasaisiksi ennusteiksi. Ennusteiden avulla esimerkiksi ruokakaupat osaavat tilata oikean määrän tuotteita oikeaan aikaan, välttäen tuotteiden loppumisen mutta samalla ruokahävikin syntymisen.

Webinaarissa koneoppimisen parissa työskentelevät Antti ja Sakari kertovat, millaista on kehittää algoritmeja, jotka vaikuttavat meidän kaikkien elämään.

Webinaarin aikana opit:

  • Mitä koneoppimisella tarkoitetaan,
  • Miten koodaamalla ja koneoppimista hyödyntämällä voidaan ennustaa kysyntää ja vähentää ruokahävikkiä sekä
  • Millaisia haasteita tulee vastaan, kun kehittää koneoppimista miljoonien eri tuotteiden kysynnän ennustamiseen.

Ajankohtaisissa webinaareissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin alamme asiantuntijoiden kanssa. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin osallistujille lähempänä tapahtumaa. Kaikki #mimmitkoodaa-webinaarit tallennetaan ja kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

KOULUTTAJA: Antti Räisänen, RELEX

Antti vetää RELEXillä koneoppimisen parissa työskentelevää ohjelmistokehitystiimiä ja toimii lisäksi itse kehittäjänä. Laadukkaan ja hyvin skaalautuvan koodin tuottaminen on Antilla ja koko tiimillä sydäntä lähellä.

Antin GitHub: https://github.com/Antti-Paladin

KOULUTTAJA: Sakari Saarenpää, RELEX

Sakari työskentelee RELEXillä Data Scientistina kehittämässä ratkaisuja vähittäiskaupan ongelmiin. Erityisiä kiinnostuksen kohteita Sakarilla ovat ennustaminen ja probabilistinen koneoppiminen.