‹ Takaisin Blogit-pääsivulle

Webinaari: Osaksi avoimen lähdekoodin yhteisöjä

· Materiaalit · Webinaari

Mimmit koodaa, Fuugin säätiö ja COSS ry järjestävät yhdessä maksuttoman webinaarisarjan, jossa esitellään avointa lähdekoodia ja avoimuutta yleisemmin digitalisaation voimavarana, kilpailutekijänä ja hyvinvoinnin lähteenä. Tilaisuudet ovat tarkoitettu kaikille avoimesta lähdekoodista kiinnostuneille, joilla on halua oppia ymmärtämään avoimen lähdekoodin periaatteita ja keskittää osaamistaan tähän suuntaan. Opit myös miten avoin lähdekoodi voi auttaa sinua työllistymään!

Avoimessa lähdekoodissa keskiössä ovat kehittäjäyhteisö ja sen toiminta. Yhteisön aktiivisuus toimii usein mittarina käytettävälle ohjelmistolle – onko taustalla aktiivinen yhteisö, kehitetäänkö ohjelmistoa aktiivisesti ja hoituuko bugikorjaukset. Entä miten sitten näihin yhteisöihin pääsee osaksi? Tästä aiheesta kertomaan saadaan Sanna Jokela Gispolta.

Webinaarimateriaali #1 – Fuugin esittely

Webinaarimateriaali #2 – Avoimen lähdekoodin yhteisöt (Sanna Jokela)

 

 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *