‹ Takaisin Blogit-pääsivulle

Webinaari: Artificial Intelligence (AI) ja Machine Learning (ML) AWS-pilvessä

· AWS-opintopolku · Materiaalit · Webinaari

Mitä tekoäly ja koneoppiminen oikeastaan tarkoittavat? Mihin niitä käytetään ja mitä hyötyä niistä on? Millaisia työkaluja on käytössä ja mitkä ovat AI/ML:n hyödyntämisen isoimmat haasteet?

Osaamistaso

Ei vaadi taustatietoja pilviteknologioista tai koodaamisesta. Soveltuu hyvin yksittäisenä webinaarina osallistujalle, joka haluaa ymmärtää sekä käydä keskustelua koneoppimisesta ja saada yleiskuvan siitä millaisia ongelmia se ratkaisee, miten sitä voi hyödyntää ja minkätyyppisiä ratkaisuja ja toteutusvaihtoehtoja on olemassa.

Opintopolulla oleville aiemmat luennot (tai vastaavat tiedot ennalta).

Päivän kulku

  • Tervetuloa ja puhujaesittely.
  • Koneoppiminen ja tekoäly – mitä se oikeastaan on ja miksi se on nyt niin tärkeää?
  • Tyypilliset koneoppimisen sovellusalueet.
  • Koneoppimisen tärkeimmät haasteet – tuotteistus, integraatiot ja datan rooli.
  • Koneoppiminen ja tekoäly käytännössä: AWS:n rakennuspalikat, ratkaisut ja tuotteet.
  • Yhteenveto: millaisin askelin lähteä hyödyntämään koneoppimista?

Tämä webinaari on osa AWS:n isompaa Mimmit koodaa ohjelmalle luomaa kokonaisuutta.

Tutustu opintopolkuun tästä

Tapahtumassa suositeltuja linkkejä

Puhujat

Veli-Matti Ojala | Senior Solutions Architect | Amazon Web Services.

Veli-Matti on yksi esimerkki alanvaihtajasta. Vuosikymmen luokanopettajana ja teknologiakouluttajana vaihtui kokopäiväiseksi IT-konsultiksi Pilven, Datan ja IoT:n maailmasta. Veli-Matti on erikoistunut Data Platformien rakentamiseen ja organisaatioiden järjestäytymiseen niiden ympärille.

Kirsi Louhelainen | Solutions Architect | Amazon Web Services.

Kirsi aloitti työuransa koodarina ja on ennen AWS:ää toiminut teknologiajohtajana ja advisorina yritysten teknologiamuutoksissa. Kirsi on auttanut organisaatioita datan ja koneoppimisen hyödyntämisessä ja mm. rakentanut startupin automatisoimaan taloushallintoa koneälyn avulla. Hänestä IT-alassa parasta on mielenkiintoisen teknologian lisäksi ihmiset ja yhteistyö.

 

 

Tapahtuman materiaalit

 

Mimmit Koodaa ja Amazon Web Services (AWS) tarjoavat 2022 opintopolun AWS-teknologioista kiinnostuneille mimmeille. Opintopolun ohessa AWS-tarjoaa myös näkyvyyttä Amazon kulttuuriin sekä mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Teknisen opintopolun tarkoituksena on avata uusia uramahdollisuuksia sekä näkymiä alalle. Halukkaille tarjoutuu myös mahdollisuus sertifioitua opintokokonaisuuksien jälkeen.

Opintokokonaisuus

 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi