‹ Takaisin Blogit-pääsivulle

ATK-kerhon tallenne: Ohjelmointikielien erot

· Materiaalit · Pohjois-Karjala

Koodata pitäisi – mutta millä kielellä? Mitä ohjelmointikieliä on ja miten valitaan se oikea?

Antti Vikman, joensuulaisen Nolwenturen perustaja sekä koodari itsekin avaa meille mitä eroa eri ohjelmointikielillä ja mihin niitä yleensä käytetään. Tapahtuman aikana käydään läpi eri käsitteitä, joilla ohjelmointikieliä luokitellaan ja mitä ne oikeasti tarkoittavat.

Ja tietysti tärkeimpänä vastaamme kysymykseen mikä on se paras, tärkein ja kaunein ohjelmointikieli 😉

Puhuja: Antti Vikman, Founder & COO, Nolwenture

Koodaan, koutchaan, koulutan ja konsultoin eli olen vähän niinkuin 4K, enkä tarkoita sitä näyttöä vaan Citymarkettia. Minulla on ollut ilo päästä tekemään urani aikana todella monenlaisia juttuja raudan rajalta aina pilven reunalle ja peleistä tehdasjärjestelmiin.

Ennen koodarin uraa olin myös ns. oikeissa töissä vanhustenhoidossa, elintarvikealla, maanrakennuksessa jne., mutta siitä nyt on jo aikaa. Vanhaa sananlaskua mukaillen mikään muu ei ole tärkeää paitsi koodaaminen, eikä sekään ole niin tärkeää.

 

 

ATK-kerhossa tutustutaan hyvin matalalla kynnyksellä ja rennolla tavalla ohjelmistoalan erilaisiin teemoihin sekä työtehtäviin. Tarjoamme välipalan ja alustuksen aiheeseen. Tilaisuus mahdollistaa kysymysten esittämisen, keskustelun sekä verkostoitumisen paikallisen kesken. Tervetuloa oppimaan uutta!

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala -hankkeen tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin. Lähetämme osallistumisohjeet ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme.

Paikallinen hanke tarjoaa paikallisesti aikuisille naisille maksutonta matalan kynnyksen valmennusta ohjelmistokehityksestä. Hankkeen toteututusaika on 01.03.2021 – 30.04.2023 ja sitä on mukana rahoittamassa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus – Vipuvoimaa EU:lta!

Hanke-logot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *