‹ Takaisin Blogit-pääsivulle

Webinaari: Polku Frontend-kehittäjäksi vuonna 2024

· Materiaalit · Webinaari

Polku Frontend-kehittäjäksi voi tuntua hyvin mutkikkaalta. On niin paljon opittavaa ja erilaisia teknologioita, ettei tiedä mistä aloittaa! 🤔

Mutta ei hätää, sillä tähän esitykseen on koottu kattava tietopaketti juuri niistä asioista, joita moderni webbidevaaja tarvitsee alkuun pääsemiseen vuonna 2024. Tapahtumassa käymme läpi muun muassa

  • nykyiset Frontend-teknologiat ja -työkalut,
  • alan parhaita käytäntöjä,
  • mistä hakea tietoa,
  • millaista työ on ketterässä kehityksessä sekä
  • lopuksi kuinka hioa oma CV ja LinkedIn-profiili huippukuntoon ensimmäistä työpaikkaa hakiessa.

Esityksessä tulet saamaan konkreettisia työkaluja ja esimerkkejä juuri niistä asioista, joita tarvitset aloittaaksesi oman urasi Frontend-kehittäjänä. Esityksen on koonnut ja esittää DNA:n yrityspuolen Frontend-kehittäjä Erkka Virtanen.

Tervetuloa frontin pariin!

Puhuja

Erkka Virtanen | Senior Software Developer | DNA.

Hei! Minun nimeni on Erkka ja olen kokenut Full Stack -webbikehittäjä, jonka intohimona on nykyaikaisten webbiapplikaatioiden rakentaminen. Minulle on tärkeää koko käyttäjäkokemus, alkaen sulavasta käyttöliittymästä päättyen hyvin toimivaan arkkitehtuuriin ja tyytyväisiin asiakkaisiin. Työkalupakkiini kuuluvat modernit webbiteknologiat kuten TypeScript, React, NextJs ja tietenkin ketterä kehitys. Tällä hetkellä toimin työssäni DNA:n yrityspuolen webbisivujen frontend -kehittäjänä.

 

 

Tutustu materiaaleihin alta löytyvästä painikkeesta:

Esitysmateriaali

 


 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi