‹ Takaisin Blogit-pääsivulle

Webinaari: Osaamispohjainen yrittäjyys IT-alalla

· Materiaalit · Webinaari

Työn tekemisen muodot ovat murroksessa ja yrittäjyys mietityttää monia. Uskallanko lähteä yrittäjäksi? Luotanko omaan teknologiaosaamiseeni siinä määrin, että pystyn toimimaan freelancerina? Mitä riskejä IT-alan yrittäjyys ja freelancer -malli sisältävät, ja mitä tulee huomioida yrittäjyyden alkutaipaleella?

Tule seuraamaan Reto Oy:n esitystä, jossa käsitellään osaamispohjaista yrittäjyyttä IT-alalla. Osaamispohjaisessa yrittäjyydessä laitetaan oma osaaminen likoon, tässä tapahtumassa ei käsitellä lätkämaila-kasvuyrityksiä eikä yritystoimintaa jossa oma talo pitää laittaa pantiksi. Sen sijaan käsittelemme freelancer -mallia, joka on jo pitkään vakiinnuttanut oman asemansa IT-alan asiantuntijoiden parissa.

Reto Oy:n perustajat Juha ja Tommi kertovat freelancer -mallin käytännön toteutuksista ja avaavat, mitä aloittavan yrittäjän tulee huomioida.

Tervetuloa mukaan!

Puhujat

Tommi Kylä-Kaila, yrittäjä, Reto Oy.

Reton perustajalla Tommilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus IT toimialasta. Viimeiset vuodet hän on toiminut valmentajana sekä yrittäjänä ja haluaa auttaa uusia yrittäjiä käynnistämään oman toimintansa.

Juha Mäkelä, yrittäjä, Reto Oy.

Reto Oy:n toinen perustaja Juha on toiminut kasvuyrittäjänä yli 10 vuoden ajan ja hänellä on pitkä kokemus IT-yritysten kehittämisestä, kasvusta ja johtamisesta. Työn tekemisen muotojen monipuolistumisen myötä Juha tukee tällä hetkellä aloittavia IT-alan yrittäjiä sekä mahdollistaa yrittäjille kestävät operatiiviset rakenteet ja ratkaisut.

 

 

Ajankohtaisissa perjantai-webinaareissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin alamme asiantuntijoiden kanssa. Perjantai-webinaarit tallennetaan ja kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *