‹ Takaisin Blogit-pääsivulle

Webinaari: Just sopivasti ketterä ajattelu softakehityksessä

· Materiaalit · Webinaari

Onko ketteryys jotain muutakin kuin post it-lappuja seinällä tai päivittäiset seisontapalaverit?

Scrum, Kanban, Safe, mistä on kyse? Ohjelmistokehitys pyörii pitkälti ketterien menetelmien ympärillä. Vaikka menetelmien pitäisi tuoda sujuvuutta kehitykseen, niin joskus metsä hukkuu puilta ja fokus katoaa. Ketterä ajattelu auttaa näkemään isoa kuvaa ja ymmärtämään perusperiaatteita menetelmien takana.

Sessiossa avataan perusteita ketterään tekemiseen ja ajatteluun. Olet sitten softan tekemistä aloitteleva tai jo projekteissa marinoitu konkari, niin sessiossa saat ajattelun apua kun toimit ketterillä menetelmillä.

Ajankohtaisissa webinaareissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin alamme asiantuntijoiden kanssa. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin osallistujille lähempänä tapahtumaa. Kaikki #mimmitkoodaa-webinaarit tallennetaan ja kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

KOULUTTAJA: Antti Niemi, Gofore

Antti työskentelee Goforella agile coachina sekä johtaa agile-kyvykkyyttä. Ketteryys on ollut Antin sydäntä lähellä ja viime vuonna Antti julkaisi kirjan Just Sopivasti Ketterä, missä avataan ideoita miten ottaa tietotyöläisen arkea haltuun ketterällä ajattelulla.

Työn ulkopuolella Antti valmentaa ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan, remontoi rintamiestaloa ja viinijoogaa.