‹ Takaisin Blogit-pääsivulle

Idea, osaaminen ja data – kuinka rakentaa startup konsernin sisällä?

· Materiaalit · This Is Not a Webinar 2021 syksy · Virtuaalitapahtuma

Usein kuulee tarinoita kuinka startup-yrittäjyyteen on lähdetty suoraan koulunpenkiltä. Lauralla on erilainen tarina. Hän vaihtoi ompelijan uran insinööriopintoihin ja rakensi ensimmäisen startupin vanhempainvapaan aikana. Ideat eivät loppuneet tähän. Toista omaan ideaan perustuvaa startupia hän pääsi rakentamaan Vismalla.

Innovaatioiden läpiviemiseen isoissa organisaatioissa voi olla monta reittiä: tule kuulemaan miten yhdistimme idean, osaamisen ja datan kokonaisuudeksi, mistä syntyy uniikki hiilijalanjälkilaskuri yrityksille ja organisaatioille.

Puhuja: Laura Saarainen, Head of Product Management, Visma Public Oy

Olen tuotehallinnan ja asiakaskokemuksen ammattilainen. Minulla on mitattaviin tuloksiin perustuvaa osaamista kuinka tuotehallinta organisaatio käännetään tuotekeskeisestä asiakaskeskeiseksi organisaatioksi. Urani on digitaalisen palveluliiketoiminnan saralla, ja taustani on IT- ja liikkeenjohdon konsultoinnissa (tiiviillä linkityksellä softakehitykseen). Minulta löytyy myös kokemusta start-up toiminnasta yrityksen perustajana sekä toimitusjohtajana.

Yhdistän työssäni tuotehallinnan käytäntöjä palvelumuotoiluajatteluun, jotta voin tuoda lisäarvoa asiakkaillemme ja näin kasvattaa liiketoimintaa. Vapaa-ajallani tai jopa työaikana löydät minut metsästä juoksu- tai kävelylenkillä (Vismassa meille suositellaan pitämään kävelykokouksia!). Tykkään myös neuloa, lukea ja viettää aikaa poikieni kanssa. <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *