🚀 Miksi osallistuminen kannattaa?

Mimmit koodaa virtuaalitapahtuma on helppo tapa tehdä vaikuttavaa työnantajamielikuvamarkkinointia vaikeasti tavoitetun ja kilpaillun, mutta erittäin halutun kohdeyleisön parissa.

Mimmit koodaa yhteisö on poikkeuksellinen  demografialtaan sekä seuraajiensa aktiivisuudelta ja määrältä. Yhteisömme jäsenet edustavat toimialallamme työskenteleviä sennuja, junnuja sekä toimialasta vasta kiinnostuneita tai oppimispolkunsa aloittaneita. Voit siis tavoittaa sekä osaajia, että tehdä yhteiskunnallista vaikutusta!

Lue lisää yhteisöstämme >>

 • Viestimme uutiskirjeessämme yli 10 000 hengelle ja yrityksenne näkyy useasti lukuisilla somekanavillamme.
 • Tarjoamme yritykselle kaiken mahdollisen tuen ja suunnitteluavun tapahtumasisältöjä, puheenvuoroa,  sekä erottautumistekijöitä varten.
 • Puheenvuoronne tallennetaan ja sitä jälkimarkkinoidaan koko yhteisölle.
 • Mahdollisuus kahvihuoneisiin haluamistanne aiheista.

 

Tapahtumaosallistumisen hankkineelle mahdollisuus Instagram takeoveriin

 • Käytettävissä on Instagram storyt ja kuvafiidi sekä Facebook-tarinat niin halutessanne. Lue lisää, tässä ankkuri tonne alemmas

📈 Dataa tapahtumasta ja Mimmit koodaa -ohjelman viestintäkanavista

 • 25-34 v. n. 33 % / 35-44 v. n.39%
 • Uutiskirjeen tilaajia yli 11 000
 • Instagram seuraajia yli 7000
 • Facebook seuraajia yli 5000
 • LinkedIn seuraajia yli 5000
 • YouTube -kanavan tilaajia yli 1000

19.4.2024 AI & DATA irtuaalitapahtumaan osallistui 1126 henkeä. Lue lisää tapahtumasta >> 

Järjestimme myös muutamia watch partyja joihin osallistui xx henkilöä. Palaute…

Kuvia tapahtumiemme iloisista tunnelmista >>

 

🔥 Työnantajamielikuvaansa Mimmit koodaa ohjelman kanssa edistämässä mm:

Accenture, Academic Work Academy, Accountor, Alten, Atea, Cloud2, CGI, Codento, Digia, Fraktio, Fusion Ecosystem, Fujitsu Finland, Gofore, Houston, IBM, Islet, Knowit, Kooders, Microsoft, Nursie Health, Nokia, OutSystems, Oura, Schibsted, Smartly.io, Saranen, Siili, Solita, TietoEVRY, Terveystalo, Veri, Vincit, Visma, Wolt, Wunderdog.

Esimerkkejä kiinnostavista tapahtumasisällöistä 🧠

Ilmoittaudu mukaan syksyn 2024 virtuaalitapahtumaan!

Ilmoittaudu mukaan tai varaa palaveriaika kuullaksesi lisää.

Milja Köpsi

https://calendly.com/milja-kopsi

📸 Mistä IG takeoverissa on kyse?

Mimmit koodaa ohjelma purkaa teknologiaan liittyviä ennakkoluuloja ja sukupuolistereotypioita tuomalla esiin toimialamme vähemmistöryhmiä. Heidän kauttaan esittelemme toimialamme monipuolisia mahdollisuuksia ja kerromme millaista osaamista täällä tarvitaan ja halutaan.

Asiantuntija-asema ja yleisön kiinnostus lunastetaan itse sisällöllä, esimerkiksi:

 • ihmisten uratarinoilla,
 • kokemuksilla,
 • arkipäivän kuvauksilla,
 • teidän “erikoisuuksilla” ja
 • muilla vastaavilla “behind the scenes” teemoilla.

Näistä syntyy vertaisuuden tunne, ajatus siitä, että “minäkin pystyn tähän” ja että “tämähän minua kiinnostaa” samalla kun erilaisten yritysten arki, brändi ja tuotteet sekä palvelut avautuvat yleisölle.

Kannustamme rehellisyyteen. Jos esimerkiksi on huono päivä, jokin on haastavaa tai jokin ei onnistu, siitäkin saa sanoa! Emme halua väittää, että toimialamme tai työarkemme olisi aina täydellistä. On myös vaikea samaistua ihmisiin, joille kaikki on helppoa. 😄 Me olemme kaikki kuitenkin epätäydellisiä ihmisiä. ❤️

Laita Mimmit koodaa Instagram-tili seurantaan, näet millaista sisältöä muut yritykset tekevät ja millaisia kysymyksiä heille esitetään!

Tuu meidän vakikumppaniksi niinkuin nää ihanat 💙

Mimmit Koodaa tapahtuma yrityksessä

“Yrityskumppani on kuin läheinen ystävä”

Mimmit koodaa -ohjelma ei ole pelkkää puhetta, vaan tarjoaa konkreettisesti ratkaisuja IT-alan ongelmiin, toteaa Siili…

Lue lisää
Amazon Web Servicesin (AWS) tekninen arkkitehti Ursula Koski

Yhteistyön kautta uusia tekijöitä IT-alalle

Mimmit koodaa on ollut Amazon Web Servicesille hyvä match – AWS-opintopolun avulla saadaan paitsi koulutettua…

Lue lisää
Lassi Virtanen Laureasta Mimmit koodaa tapahtumassa

Yhteistyötä motivoituneiden mimmien kanssa

Laurea AMK:n kumppanuus Mimmit koodaa -ohjelman kanssa kiteytyy kolmeen asiaan – helppouteen, lisäarvon tuottamiseen toinen…

Lue lisää

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Mukana muutosta mahdollistamassa

2NS logo.46 Elks logo.Academic Work Academy logo.Accenture logo.Accountor Finago logo.Aiven logo.Ambientia logo.Anders logo.avanade logo.Amazon Web Services logo.Basware logo.Biit logo.Brella logo.Busiess College logo.Business Joensuu logo.Careeria logo.CGI logo.Codemate logo.Columbia road logo.Digia logo.DNA logo.Druid logo.Duunitori logo.Ecraft logo.Elisa logo.Ericsson logo.Evermade logo.F-Secure.Fastroi logo.FITech logo.Fractal logo.Fraktio logo.Frantic logo.Fusion Ecosystems logo.Futurice logo.Fuug ja Coss logot.Geniem logo.Gispo logo.Gofore logo.Google logo.Haltu logo.Helsinki logo.HiQ logo.Houston Inc.Huawei logo.IBM logo.ICT-Oulu logo.IF logo.Innofactor logo.Islet logo.IWA logo.Job esther logo.Karelia ammattikorkeakoulu logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Loihde advance logo.Luotsi Joensuu logo.LUT logo.Metatavu logo.Metropolia logo.Microsoft logo.logo montelNokia logo.Nolwenture logo.Nordea logo.Oddy logo.OPS host logo.Oracle logo.Osuuspankki logo.Oulu logo.Oura logo.OutSystems.Qvik logo.Rakettitiede logo.Reaktor logo.Reto logo.Riimi Solutions logo.Rovio logo.SAP logo.Saranen logo.Schibsted logo.Seravo logo.Seriously logo.Sibling logo.Siili logo.Sininauhaliitto logo.Sininen meteoriitti logo.Software Finland ry.Sitowise logo.Smartly.io logo.Solidabis logo.Solita logo.Solteq logo.Stora enso logo.Supercell logo.Symbio logo.Sympa logo.Taiste logo.Tawasta OS Technologies logo.TCS logo.Teamit logo.Terveystalo logo.TietoEVRY logo.Twig the code logo.Ultrahack logo.University of Eastern Finland logo.Unity logo.UPM logo.Valu logo.Vincit logo.Visma logo.Wolt logo.Wunder logo.Wunderdog logo.Wärtsilä logo.Yle logo.Zalando logo.Zure logo.