‹ Takaisin Blogit-pääsivulle

Jospa sittenkin kyberiä?

· Materiaalit · This Is Not a Webinar 2020 · Virtuaalitapahtuma

This Is Not a Webinar – #mimmitkoodaa ohjelman ensimmäinen virtuaalitapahtuma on paketissa, kiitos kaikille mukana olleille! Julkaisemme tässä blogitekstissä teille muutaman päivän puheenvuoron tietoturvasta tallenteina materiaalien kera. Seuraavaksi puheenvuorojen aiheet esiteltyinä:

Tietoturva 

Yksi niistä tärkeistä asioista, jonka huomioon ottamalla on mahdollista tehdä laadukasta ja maailman parasta softaa. Tapahtumassa alan kolme kovaa ammattilaista kertoi meille tietoturvasta ja sen tärkeydestä avaten myös työmahdollisuuksia. Noora Hammar, Mikko Hyppönen ja Pauliina Nikko-Takala, olkaa hyvä!

Noora Hammar on työskennellyt kyberturvallisuuden parissa kuutisen vuotta. Tällä hetkellä hän toimii Security Operations Team Leadina Elisa Santa Monicalla johtaen kymmenen hengen asiantuntijatiimiä. Tätä ennen Noora työskenteli vanhempana tietoturva-asiantuntijana Nordeassa. 

Hammar toimii myös vahvasti HelSec Ry:n sekä Disobey Ry:n taustajoukoissa. Häntä kiinnostavat ajankohtaiset ilmiöt sekä ihmispsykologia – kuten myös ihmisoikeudet ja naisten tasa-arvo.

Vahvuuksista ammatti – Noora Hammar, Elisa Santa Monica

Mikko Hyppönen on F-Securen tutkimusjohtaja. Hän on luennoinut teknologiasta sekä Oxfordin, Stanfordin että Cambridgen yliopistoissa. Hyppönen on konsultoinut tietoturva-asioita muun muassa Suomen valtionjohdolle, Interpolille ja Yhdysvaltojen salaiselle palvelulle.

Modernit Ongelmat Vaativat Moderneja Ratkaisuja – Mikko Hyppönen, F-Secure

Pauliina Nikko-Takala toimii kyberturvatietoisuuden palveluista vastaavana johtaja CGI:llä. Hänen 20 vuoden IT-alan ura on sisältänyt useita markkinoinnin, viestinnän ja tuotekehityksen rooleja, kunnes hän löysi intohimon kyberturvallisuuteen. Sen myötä Nikko-Takala alkoi auttamaan asiakkaita löytämään tapoja positiivisen kyberturvakulttuurin luomiseen.

Esimerkkejä positiivisen kyberturvakulttuurin luomiseen – Pauliina Nikko-Takala, CGI