‹ Takaisin listaan

Koe tapahtuma

19.4.2024 8:45-16:00

Ilmoittaudu täällä

Tapahtuman tyyppi: Tapahtumakatsomo

Osallistujamäärä: 100

Lokaatio: Amazon Web Services (AWS) toimisto

Osoite: Mikonkatu 7, 00100 Helsinki

Kieli: Suomi

Amazon Web Services logo.

Koe virtuaalitapahtuma yhdessä muiden kanssa!

Liity Mimmit koodaa virtuaalitapahtuman viralliseen tapahtumakatsomoon AWS:n toimistolle Helsingissä. Paikan päällä tulet kokemaan:

  • Katso tapahtumaa suurelta ruudulta.
  • Tapaa AWS työntekijöitä ympäri organisaatiota (myynnin, teknisen osaamisen, johdon parista, jne..).
  • Tutustu uusiin kasvoihin ja kasvata verkostoasi.

Tapahtumakatsomoon on erillinen ilmoittautuminen, jotta voimme huomioida tarjoiluissa esimerkiksi allergeeneja tai ruokavalioita. Lounasta ja pientä naposteltavaa tilataan ilmoittautumisien mukaan. Voit vapaasti tulla ja mennä aikataulusi mukaisesti.

Tule kokemaan Mimmit koodaa virtuaalitapahtuma yhdessä muiden kanssa – tule sellaisena kuin olet!

 


 

Suuri Mimmit koodaa virtuaalitapahtuma järjestetään puolen vuoden välein, jotta voit kokea yhteisöllisyyttä, oppia uutta tai kerrata aiemmin opittua. Tapahtuman puheenvuorot avaavat sinulle monipuolisesti teknologia-alan tarjoamia mahdollisuuksia ja näkökulmia alalla työskentelyyn. Tapahtumapäivänä voit valita haluatko tulla mukaan tapahtumakatsomoon ja fiilistelemään tapahtuman antia yhdessä muiden kanssa.

Kaikki Mimmit koodaa tapahtumat ovat maksuttomia. Mimmit koodaa -ohjelma ja sen tapahtumat on suunniteltu naisille ja muun sukupuolisille henkilöille.

Huom! Tapahtumakatsomolla on rajoitettu osallistujamäärä ja ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et pääsekään tapahtumaan, muista perua osallistumisesi viimeistään paria päivää ennen tapahtumapäivää. No-show tarkoittaa ruokahävikkiä, ylimääräisiä kuluja ja johtaa siihen, ettet voi osallistua tuleviin #MimmitKoodaa workshoppeihin seuraavan puolen vuoden aikana.

Tapaa mm. meidät

Ursula Koski.

Ursula Koski

Amazon Web Services

Avaa lisätietoa henkilöstä
Niklas Westerstråhle.

Niklas Westerstråhle

Knowit

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.