‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

3.11.2022 10:00-12:00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Webinaari

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

Kieli: Suomi

Amazon logo.

Sovelluskehittäjän työvälineet AWS-pilvessä

Ketterään ohjelmistokehitykseen kuuluu osana DevOps kulttuuri sekä korkea automaatioaste. Pilvipalvelut mahdollistavat kehittäjille suoran pääsyn resursseihin joilla kehittää ja julkaista sovelluksia nopeasti globaalisti. Tämä luo uusia haasteita tietoturvan ja kustannusten näkökulmasta. Webinaarissa käydään läpi käytäntöjä sekä työkaluja joita AWS tarjoaa kehittäjille ja organisaatiolle ketterään ohjelmistokehitykseen.

Osaamistaso

Perusosaaminen AWS-teknologioista ja identiteetin hallinnasta. Soveltuu hyvin yksinäisenä webinaarina osallistujalle, joka haluaa ymmärtää sekä käydä keskustelua ketterän ohjelmistokehityksen käytännöistä sekä työkaluista.

Päivän kulku

  • Tervetuloa ja puhujaesittely.
  • Miksi ketterä ohjelmistokehitys?
  • Haasteet siirryttäessä ketterään malliin.
  • Mitä on DevOps?
  • Ohjelmiston testaus sekä jatkuva integraatio ja toimitus (CI/CD)
  • Automaatio, tietoturva sekä jatkuva seuranta.
  • AWS tarjoamat työkalut ja palvelut.
  • Integraatiot muihin sovellustyökaluihin.

AWS kokonaisuus

Tämä webinaari on osa AWS:n isompaa Mimmit koodaa ohjelmalle luomaa kokonaisuutta:

Tutustu lisää >>

Mimmit Koodaa ja Amazon Web Services (AWS) tarjoavat 2022 opintopolun AWS-teknologioista kiinnostuneille mimmeille. Opintopolun ohessa AWS-tarjoaa myös näkyvyyttä Amazon kulttuuriin sekä mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Teknisen opintopolun tarkoituksena on avata uusia uramahdollisuuksia sekä näkymiä alalle. Halukkaille tarjoutuu myös mahdollisuus sertifioitua opintokokonaisuuksien jälkeen.

Rohkeasti mukaan, olet sitten alalle tuleva, alaa vaihtava, kokenut konkari tai sitten innokas verkostoituja!

 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.