‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

27.10.2022 16.30-19.00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Hybridi

Lokaatio: Joensuun Tiedepuisto / Etäyhteys

Vaikeustaso: Beginner

Kieli: Suomi

 

Teknologia-alalle kaivataan uusia osaajia – mutta keitä ne osaajat ovat ja voiko sellaiseksi tulla?

Mimmit koodaa Pohjois-Karjala hankkeen teemakuukauden päätteeksi pääset mukaan hybriditapahtumaan, jossa haastetaan huijarisyndroomaa, löydät vahvuuksiasi ja kuulet, millaista on työskennellä IT-alalla asiantuntijana, koodasitpa itse tai et. Tapahtuman aikana on mahdollisuus verkostoitua muiden paikalla olevien vertaisten kanssa ja jatkaa keskustelua puhujien kanssa. Tsekkaa kaikki tapahtumamme teemaviikkojen aikana >>

Tapahtuma soveltuu kenelle tahansa aiheesta kiinnostuneelle ja on tuttuun tyyliin maksuton. Tarjoamme myös ruokaa ennen ja tapahtuman jälkeen, tyhjin vatsoin ei tarvitse istua!

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Et sää ketään huijaa!

Huijarisyndrooma on salakavala kaveri. Se saa meidät luulemaan, ettemme osaa oikein mitään – emme ainakaan riittävästi. Se estää meitä tarttumasta niihin tilaisuuksiin, jotka kutkuttaisivat meitä eniten. Se vähättelee onnistumisemme, paisuttelee kritiikkimme ja uskottelee, että ihan kohta kaikki muutkin huomaavat, että emme riitä.

Siis mistä on kyse, miksi meillä on se ja mitä sille voi tehdä? Koodarikuiskaaja Elisa Heikuran avulla tunnistat huijarisyndrooman – tule haastamaan omasi! Elisa opettaa piinkoville teknisille ammattilaisille pehmeitä työelämätaitoja, kuten vuorovaikutusta ja itsetuntemusta. Hän on hitaasti omasta huijarisyndroomastaan toipuva tehokas yksinyrittäjä.

Mitä ne taidot IT-alalla sitten ovat?

IT-alalla arvostetaan monia taitoja, jotka voivat tulla ja olla matkassa huomaamatta. Esimerkiksi jo konsolipelejä pelaamalla olet oppinut taitoja, jotka voivat tuoda työpaikan alalla – puhumattakaan alanvaihtajien kokemuksista ja toisella alalla opituista taidoista.

Valitettavasti tämä osuus on estynyt sairastumisen vuoksi, tilalla muuta ohjelmaa.

Eveliina Miikkulainen (Project & Service Manager Solita Joensuu) avaa omaa uratarinaansa ja kertoo, mitä osaamista hän käyttää työssään. Hän toimii IT-alalla asiantuntijatyössä ilman että koodaa. Muutama Eveliinan taidoista on hyvinkin perinteisiä, joita harvoin tulee ajatelleeksi omaksi vahvuudeksi. Tule siis kuulemaan, millaista osaamista projektin vetämisessä tarvitaan – saatat yllättyä positiivisesti!

 

Oman osaamisen sanoittaminen on paljon vaikeampaa, kuin vaikka ystävän taitojen ja osaamisen tunnistaminen. Tämän asian kanssa ei onneksi tarvitse jäädä yksin. Milsa Malin työskentelee oman osaamisen sanoittamisen parissa tiiviisti ja tapahtumassa hän vie meidät sen saloihin. Milsa on kokenut fasilitaattori ja muutosvalmentaja. Tule kuuntelemaan lisää!


Mitä hybridi tarkoittaa?

Tapahtuma toteutetaan hybridinä, eli voit tulla paikan päälle Joensuun Tiedepuistolle tai osallistua etänä omalta laitteeltasi käsin. Ohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin lähempänä tapahtumaa. Ilmoittautuminen löytyy sivun yläreunasta.

Tiedepuistolle tulevat pääsevät paikan päälle jo kello 16.30, jolloin tarjotaan purtavaa ja tapahtuman päätteeksi on tarjolla ruoan ohessa lasi viiniä. Itse ohjelma alkaa kello 17 niin Tiedepuistolla kuin etänä olevillekin.

Lämpimästi tervetuloa verkostoitumaan ja oppimaan uutta!

Kaikki koodaa -kirja

Kiinnostaako IT-ala, mutta se tuntuu tosi kaukaiselta ja siitä on vaikea saada kiinni? Mimmit koodaa Pohjois-Karjala -hanke tarjoaa hankealueella asuville naisille (ja allyille) Kaikki koodaa -kirjan maksutta. Tarjoamme kirjaa myös työllistymisen parissa työskenteleville. Saat kirjan tapahtumassa tai tilaamalla sen tästä.

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

 


#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala

Paikallisen #MimmitKoodaa Pohjois-Karjala -hankkeen avulla pääset rennolla otteella tutustumaan IT-alaan ja sen mahdollisuuksiin. Hanke toteuttaa Pohjois-Karjalan maakuntaohjelmaa (POKAT 2021, painopisteenä koulutus ja osaaminen). Hankkeen toteututusaika on 01.03.2021 – 30.04.2023 ja sitä on mukana rahoittamassa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus – Vipuvoimaa EU:lta!

 

Elisa Heikura

Koodarikuiskaaja

Avaa lisätietoa henkilöstä
Milsa Malin.

Milsa Malin

Työnhakuvalmentaja

Avaa lisätietoa henkilöstä
Eveliina Miikkulainen.

Eveliina Miikkulainen

Project & Service Manager

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.