‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

28.4.2023 12:00-13:00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Webinaari

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

Kieli: Suomi

Yle logo.

Saavutettavuus verkkosivuilla: Vinkit ja käytännöt esteettömän käyttökokemuksen varmistamiseksi

Tässä webinaarissa tutustutaan saavutettavuus-työkalun avulla saavutettavuustestaukseen ja sen löydöksien kautta opitaan perusteita webin saavutettavuudesta.

Kyseessä on pintaraapaisu ja sisältö soveltuu hyvin kenelle tahansa, joka haluaa ymmärtää enemmän verkkosaavutettavuudesta, toimiipa softan ostajana tai teknisemmissä tehtävissä. Osallistuaksesi mukaan, sinun ei siis tarvitse osata koodata.

Mitä webinaarissa tapahtuu?

Saavutettavuustestauksessa käytetään esimerkkinä Software Finland -sivuja. Software Finland ry on ohjelmistoalan yrityksiä edustava yhdistys ja yksi sen ohjelmista on Mimmit koodaa.

Webinaarissa käytetään ilmaista “Accessibility insights”-Chrome lisäosaa (extension). Voit ladata lisäosan itsellesi jo etukäteen, jotta voit testata koulutettavia kohtia myös itse. Lataa lisäosa painamalla tästä >>

Voit seurata opetusta myös osallistumatta tekemiseen.

Tapahtuman jälkeen tiedät ainakin nämä

  • Nopea yleiskatsaus saavutettavuudesta.
  • Saavutettavuus Ylellä.
  • Millaisia työkaluja saavutettavuuden testaukseen löytyy.
  • Accessibility Insights -työkalu.

Tapahtuman päätteeksi on varattu aikaa Q&A-tuokiolle, jossa voit kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Tervetuloa mukaan!

 


 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Tiina Blakley.

Tiina Blakley

Software Developer | Yle

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.