‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

20.4.2022 16.00-20.00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Workshop

Osallistujamäärä: 20

Lokaatio: Fraktion toimisto: Antinkatu 1, 00100 Helsinki

Vaikeustaso: Intermediate

Oma läppäri mukaan: Kyllä

Kieli: Suomi

Kiinnostaako React, muttet tiedä mistä lähteä liikkeelle?

Nyt sukelletaan ReactJS:n ja TypeScriptin maailmaan kevyesti rakentamalla yksinkertainen sovellus illan aikana!

Tämä workshop on tarkoitettu sinulle, joka tiedät jo hieman perusteita koodaamisesta, mutta et ole vielä päässyt syvään päätyyn. Workshopissa teemme yhdessä pienen React-sovelluksen ja illan aikana tutustumme Reactin lisäksi TypeScriptiin: käytännössä käymme alusta loppuun läpi, kuinka yksinkertainen sovellus alustetaan ja koostetaan.

Workshopin jälkeen osaat itse lähteä rakentamaan omaa sovellustasi käyttäen Reactia. Takaamme, että tässä oppimisympäristössä ei ole tyhmiä kysymyksiä. 🙂

Workshop on livenä Fraktion toimistolla, jossa on myös tarjolla pientä välipalaa.

Intermediate avattuna

Osallistujalla on hyvä olla hallussa perusteet webbikoodauksesta (HTML + CSS + mahdollisesti JS).

 

Maksuttomissa Mimmit koodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin osallistujille lähempänä tapahtumaa. Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Pidäthän mielessä, että tulemalla tapahtumaan ainoastaan täysin terveenä ja ottamalla rokotuksen osoitat huomaavaisuutta ja suojelet muita.

Huom! Tässä workshopissa on rajoitettu osallistujamäärä. Mikäli et pääsekään tapahtumaan, muista perua osallistumisesi. No-show tarkoittaa, ettet voi osallistua tuleviin #MimmitKoodaa workshoppeihin seuraavan puolen vuoden aikana.

Riina Moilanen.

Riina Moilanen

Developer

Avaa lisätietoa henkilöstä
Tiia Nyholm.

Tiia Nyholm

Developer

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tiedon tapahtumista ja muista julkaisuista. Mimmit koodaa -ohjelman sisältöjä tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja kaikki tarjotaan mimmeille maksuttomasti.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.