‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu alta

9.2.2024 12:00-13:00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Webinaari

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

Kieli: Suomi

DNA logo.

Polku Frontend-kehittäjäksi voi tuntua hyvin mutkikkaalta. On niin paljon opittavaa ja erilaisia teknologioita, ettei tiedä mistä aloittaa! 🤔

Mutta ei hätää, sillä tähän esitykseen on koottu kattava tietopaketti juuri niistä asioista, joita moderni webbidevaaja tarvitsee alkuun pääsemiseen vuonna 2024. Tapahtumassa käymme läpi muun muassa

  • nykyiset Frontend-teknologiat ja -työkalut,
  • alan parhaita käytäntöjä,
  • mistä hakea tietoa,
  • millaista työ on ketterässä kehityksessä sekä
  • lopuksi kuinka hioa oma CV ja LinkedIn-profiili huippukuntoon ensimmäistä työpaikkaa hakiessa.

Esityksessä tulet saamaan konkreettisia työkaluja ja esimerkkejä juuri niistä asioista, joita tarvitset aloittaaksesi oman urasi Frontend-kehittäjänä. Esityksen on koonnut ja esittää DNA:n yrityspuolen Frontend-kehittäjä Erkka Virtanen.

Tervetuloa frontin pariin!

 


 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää kysymyksiä tai toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi.

Erkka Virtanen.

Erkka Virtanen

Senior Software Developer | DNA

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.