‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

11.2.2022 12:00-13:00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Perjantai-webinaari

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

Reto logo.

Työn tekemisen muodot ovat murroksessa ja yrittäjyys mietityttää monia. Uskallanko lähteä yrittäjäksi? Luotanko omaan teknologiaosaamiseeni siinä määrin, että pystyn toimimaan freelancerina? Mitä riskejä IT-alan yrittäjyys ja freelancer -malli sisältävät, ja mitä tulee huomioida yrittäjyyden alkutaipaleella?

Tule seuraamaan Reto Oy:n esitystä, jossa käsitellään osaamispohjaista yrittäjyyttä IT-alalla. Osaamispohjaisessa yrittäjyydessä laitetaan oma osaaminen likoon, tässä tapahtumassa ei käsitellä lätkämaila-kasvuyrityksiä eikä yritystoimintaa jossa oma talo pitää laittaa pantiksi. Sen sijaan käsittelemme freelancer -mallia, joka on jo pitkään vakiinnuttanut oman asemansa IT-alan asiantuntijoiden parissa.

Reto Oy:n perustajat Juha ja Tommi kertovat freelancer -mallin käytännön toteutuksista ja avaavat, mitä aloittavan yrittäjän tulee huomioida. Tämän lisäksi Eksentria Oy:n toimitusjohtaja Erika kertoo oman tarinansa miten hänestä tuli yrittäjä IT-alalle.

Tervetuloa mukaan!

 

Ajankohtaisissa perjantai-webinaareissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin alamme asiantuntijoiden kanssa. Perjantai-webinaarit tallennetaan ja kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Erika Loimukallio.

Erika Loimukallio

Yrittäjä

Avaa lisätietoa henkilöstä
Tommi Kylä-Kaila.

Tommi Kylä-Kaila

Yrittäjä

Avaa lisätietoa henkilöstä
Juha Mäkelä.

Juha Mäkelä

Yrittäjä

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Syksyllä 2023 mukana

Academic Work Academy logo.Accenture logo.Accountor logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.Ericsson logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nokia logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Visma logo.Zalando logo.