‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

11.2.2022 12:00-13:00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Perjantai-webinaari

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

Kieli: Suomi

Reto logo.

Työn tekemisen muodot ovat murroksessa ja yrittäjyys mietityttää monia. Uskallanko lähteä yrittäjäksi? Luotanko omaan teknologiaosaamiseeni siinä määrin, että pystyn toimimaan freelancerina? Mitä riskejä IT-alan yrittäjyys ja freelancer -malli sisältävät, ja mitä tulee huomioida yrittäjyyden alkutaipaleella?

Tule seuraamaan Reto Oy:n esitystä, jossa käsitellään osaamispohjaista yrittäjyyttä IT-alalla. Osaamispohjaisessa yrittäjyydessä laitetaan oma osaaminen likoon, tässä tapahtumassa ei käsitellä lätkämaila-kasvuyrityksiä eikä yritystoimintaa jossa oma talo pitää laittaa pantiksi. Sen sijaan käsittelemme freelancer -mallia, joka on jo pitkään vakiinnuttanut oman asemansa IT-alan asiantuntijoiden parissa.

Reto Oy:n perustajat Juha ja Tommi kertovat freelancer -mallin käytännön toteutuksista ja avaavat, mitä aloittavan yrittäjän tulee huomioida. Tämän lisäksi Eksentria Oy:n toimitusjohtaja Erika kertoo oman tarinansa miten hänestä tuli yrittäjä IT-alalle.

Tervetuloa mukaan!

 

Ajankohtaisissa perjantai-webinaareissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin alamme asiantuntijoiden kanssa. Perjantai-webinaarit tallennetaan ja kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Erika Loimukallio.

Erika Loimukallio

Yrittäjä

Avaa lisätietoa henkilöstä
Tommi Kylä-Kaila.

Tommi Kylä-Kaila

Yrittäjä

Avaa lisätietoa henkilöstä
Juha Mäkelä.

Juha Mäkelä

Yrittäjä

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.