‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

14.10.2022 12:00-13:00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Webinaari

Lokaatio: Online

Vaikeustaso: Beginner

Kieli: Suomi

Siili logo.

Niin siis mikä DevOps?

DevOps on tietotekniikan parissa työskentelevien puheessa yleisesti lentävä outo sana, jota on vähän vaikea selittää  – toisin sanoen sitä kuuluisaa jargoniaa. Lyhyesti sanottuna DevOps sulauttaa yhteen koodaamisen ja tuotteen ylläpidon. Tämä on tiivis esittely, joka vastaa DevOpsin peruskysymyksiin.

Käsiteltävät aiheet

  • Mitä on Dev ja mitä on Ops?
  • Miksi sillä on tuommoinen nimi?
  • Mistä se on tulossa?
  • Mistä on kyse?
  • Mihin se on menossa?
  • Miksi sitä tehdään?
  • Mitä siitä minulle on hyötyä?
  • Miten pääsisin alkuun?

Kenelle tapahtuma sopii?

Webinaari on tarkoitettu IT-alasta kiinnostuneille aloittelijoille ja DevOpsiin vihkiytymättömille jo alalla työskenteleville. Aiempaa ohjelmointikokemusta ei tarvita, koska käsiä ei laiteta saveen asti. Tervetuloa tutustumaan DevOpsiin matalalla kynnyksellä!

Webinaari saa jatkoa workshopin muodossa 20.10. Joensuussa: Linkki More DevOps – Infrastructure as Code workshopiin >>

 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala

Paikallisen #MimmitKoodaa Pohjois-Karjala -hankkeen avulla pääset rennolla otteella tutustumaan IT-alaan ja sen mahdollisuuksiin. Hanke toteuttaa Pohjois-Karjalan maakuntaohjelmaa (POKAT 2021, painopisteenä koulutus ja osaaminen). Hankkeen toteututusaika on 01.03.2021 – 30.04.2023 ja sitä on mukana rahoittamassa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus – Vipuvoimaa EU:lta!

Hanke-logot.

Ferrix Hovi.

Ferrix Hovi

Head of DevOps | Siili Solutions

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.